Vanzatoare si Ajutor Macelar in Targoviste – Piata Pavcom

Grupul Agricover gestionează ABATORUL PERIȘ (lângă Otopeni), care procesează săptămânal acum peste 9.000 de capete de porc. Suntem deja în București, Târgoviște, Ploiești, Moreni, urmeaza sa deschidem primul magazin în Titu si al 3-lea magazin in Târgoviște, langa Piata Pavcom.

Pentru acest magazin căutăm 3 vânzătoare și 2 ajutori de măcelari, serioși și motivați să se alăture echipei noastre.

Oferim condiții de muncă moderne, salariul lunar de 1.700 lei net, tichete de masă, un pachet lunar cu produse din abator în valaore de 100 de lei și un procent din comisionul de vânzări, după prima lună. Programul presupune 7 zile lucrate consecutiv, cu 7 zile libere. Lucrăm pe baza unui contract de muncă, care respectă întocmai cele menționate. Detalii la: 0741.222.279.

Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de Agricover în scopul recrutării de personal, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă abilităților personale și profesionale stabilite de acesta. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm ca ați luat la cunoștința de informațiile comunicate anterior.

Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa recrutare@agricover.ro. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.”