logo-plonvit

Ingrasamant foliar pentru productii ridicate si recolte de calitate

logo

Cu noua gama Plonvit Active poti sa obtii productii ridicate si recolte de calitate.

butelka-20l
butelka-20_rzepak
butelka-20_kuk
butelka-20l-soja
butelka-20l-ziemniak
butelka-20l-burak

Fertilizarea foliara cu microelemente si macroelemente este complementara fertilizarii de baza si reprezinta una din verigile tehnologice importante în realizarea unor productii superioare.

Plonvit – Fertilizanti lichizi pentru culturile agricole

Fertilizantii lichizi PLONVIT contin o gama de microelemente concentrate şi bine echilibrate, in cantitati şi proportii adecvate cerintelor nutritionale specifice fiecarei culturi. Scopul folosirii ingrasamintelor foliare PLONVIT este de a mari randamentul culturilor in conditii de stres, de a asigura productii ridicate si de calitate.

Ingrasamintele din aceasta categorie contin tehnologia INT. Tehnologia INT presupune o asamblare moleculara specifica fiecarui nutrient, cu scopul de a intensifica absortia, transportul si utilizarea nutrientilor de catre plante.

Datorita tehnologiei INT, plantele recunosc nutrientii ca produse ale propriului metabolism, transportul efectuandu-se atat prin vasele lemnoase (xilem) cat si prin vasele liberiene (floem), fenomen cunoscut sub denumirea de sistemie dubla. ingrasamintele foliare din gama PLONVIT se pot amesteca cu majoritatea produselor agrochimice aplicate culturilor agricole.

img1
img2

Beneficii pentru fermier

  • Absorbtie eficienta a nutrientilor in planta, intr-o forma moleculara complexa.
  • Transportul rapid al substantelor minerale in interiorul plantelor (chiar si al celor greu transportabile, de ex. Ca).
  • O mai buna utilizare de catre plante a substantelor minerale administrate foliar
  • Reactia rapida a plantelor la tratamentul foliar, mai ales in timpul fazelor critice de crestere si dezvoltare
  • Imbunatatirea parametrilor calitativi si cantitativi ai recoltei

Plonvit Active Cereale

Compozitie
15% N (195 g/l) , 26 g/l MgO, 59 g/l SO3 + microelemente ( Cupru, Fer, Mangan, Molibden, Zinc)

Este un ingrasamant foliar lichid, cu un continut echilibrat de microelemente, in proportii adecvate cerintelor nutritionale ale cerealelor ,cu accent pe Mangan (Mn) si Zinc (Zn), elemente care le sunt indispensabile. Microelementele sunt chelate, fiind astfel usor disponibile plantelor.Continutul de magneziu si azot stimuleaza absortia si utilizarea microelementelor.

butelka-20l
butelka-20_rzepak

Plonvit Active Oleaginoase

Compozitie
15% N ( 186 g/l) , 31 g/l MgO, 31 g/l SO3 + microelemente (Bor-6,2 g/l, Cupru, Fier, Mangan, Molibden, Zinc)

Este un ingrasamant foliar lichid, cu un continut echilibrat de microelemente, in proportii adecvate cerintelor nutritionale ale plantelor oleaginoase ,mai ales Bor (B) si Mangan (Mn), elemente care le sunt indispensabile. Borul (Bo) are atat rol structural (peretii celulari) cat si fiziologic, intensificand inflorirea, capacitatea germinativa a graunciorilor de polen cat si legarea fructelor. Microelementele sunt chelate, fiind astfel usor disponibile plantelor.

Plonvit Active Porumb

Compozitie
15% N (195 g/l), 26 g/l MgO, 55 g/l SO3 + microelemente (Bor, Cupru, Fer, Mangan, Molib-den, Zinc-14,3 g/l)

Ingraşamant foliar lichid cu un numar ridicat de microelemente cu accent indeosebi pe Zinc (Zn), element fata de care cultura de porumb este deosebit de sensibila. Se cunoaste rolul zincului (Zn) in procesele biochimice de formare a triptofanului, un aminoacid care ofera indici de calitate superiori productiei de porumb. De asemenea, magneziul şi azotul intensifica procesele vitale din planta.

butelka-20_kuk

Contacteaza reprezentatul Agricover si solicita oferta!

harta-contact