Inginer Calitate – Abatorul Peris

Pentru Unitatea de Procesare Carne de la Niculești căutam un Inginer Calitate  sau  Medic Veterinar competent și motivat sa se alăture echipei noastre.

Responsabilităţi:

  • Respectarea si verificarea sistemului de management al calității și siguranței alimentului în cadrul unității de producție de la Niculești.
  • Participarea la auditurile interne şi externe.
  • Realizarea rapoartelor zilnice de activitate pe aria de responsabilitate.
  • Oferirea informaţiilor necesare membrilor echipei.
  • Oprirea producţiei în cazul unor probleme remarcabile de calitate.
  • Conştientizarea şi respectarea tuturor standardelor de calitate şi siguranța alimentului.
  • Menținerea relației cu autoritățile.
  • Respectă și verifică regulile de igienă și bune practici pentru personalul operativ;
  • Efectuează controlul preoperațional și controlul operațional;
  • Verifică eficiența operațiunilor  de igienizare prin  prelevarea testelor de sanitatie rapidă si a testelor de sanitatie clasice;
  • Verifică si completeaza înregistrarile din  fișele de monitorizare ale sistemului HACCP (monitorizarea punctelor de control și a punctelor critice de control);
  • Participă la recepțiile de materie primă și materiale auxiliare și întocmește rapoartele aferente;
  • Verifică înregistrarile din fișele de trasabilitate, intocmite de către personalul din producție;
  • Verifică respectarea fișelor tehnice ale produselor în toate etapele de fabricație;
  • Verifică etichetele produselor;
  • Verifică și participă la livrarea produsului finit;
  • Verifică respectarea procedurilor de lucru pe tot fluxul de producție (abatorizare, tranșare, procesare, livrare);
  • Supervizează recoltarea de probe și efectuarea analizelor pentru Trichinella spiralis;
  • Recoltează probe conform programului de autocontrol al unității (carcasă, carne tocată, carne preparată);
  • Supervizează procedurile de control dăunători;
  • Supraveghează respectarea normelor de bunăstare a animalelor la recepție, debarcare și sacrificare (inclusiv asomarea);
  • Verifică respectarea procedurilor de colectare, manipulare, identificare și evacuare deseuri.

Cerinţe:

  • Experientă cel puțin 3 ani pe o poziție similară;
  • Studii superioare – absolvent Facultate Industrie Alimentară sau Medicină Veterinară;
  • Constituie un avantaj Cursuri HACCP;
  • Constituie un avantaj : Cursul de auditor conform ISO 22000: 2005;
  • Constituie un avantaj experiența ca inginer calitate în industria cărnii rosii;
  • Persoană dinamică;
  • Excelente abilități de comunicare;
  • Cunoștințe MS Office.