Primul PAS – Program de internship 2017

Grupul AGRICOVER lansează în 2017 programul de internship “Primul PAS” destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în AGRICULTURĂ.

Agricover este o platformă de soluții integrate pentru agricultură, construită pentru a răspunde în timp real nevoilor concrete ale fermierilor. Inovația face parte din noi. Avem 17 ani de activitate și construim soluții flexibile și eficiente care contribuie la dezvoltarea partenerilor noștri.

Întelegem că nevoile fermierilor se schimbă, așa că ne adaptam constant pentru ca soluțiile oferite sa țină pasul cu un domeniu în plină dezvoltare. Prin spiritul antreprenorial și expertiza acumulată, construim acele direcții inovatoare de abordare a pieței care propulsează afacerile partenerilor noștri în rândul celor mai stabile afaceri din domeniul agribusiness. Avem o vizune integrată a agriculturii moderne și sustenabile. Iar această perspectivă largă asupra domeniului, alături de soluțiile avansate pe care le dezvoltăm, ne permit sa susținem performanța partenerilor noștri. Agricover este pionierul pieței de agribusiness din Romania, deschizând fermierilor și procesatorilor drumul către un nou standard de productivitate și competitivitate prin inovație.

Avem nevoie alături de noi de oameni inteligenți, creativi, cu discernământ și entuziasm.

Acest program urmăreşte identificarea viitorilor profesionişti în Agricultură care vor avea posibilitatea de a se alătura echipei Agricover.

Caracteristicile programului:

  • Experienţe practice în toate departamentele
  • Obiective ambiţioase / îndrăzneţe
  • Privire de ansamblu asupra Grupului Agricover

Scopul principal al programului este crearea unor oportunităţi de învăţare practică pentru tinerii abolvenţi sau studenţi/masteranzi în ultimul an, făcând parte dintr-o  echipă profesionistă.

Programul va dura 12 luni, perioadă în care stagiarii vor fi implicaţi în proiecte pe toate departamentele. Programul cuprinde 12 poziții pentru primele 2 luni. Din luna a 3-a programul este plătit și cuprinde 5 poziții. Programul se desfășoară în orașele: București, Buzău, Brăila, Constanța.

Întreaga noastră echipă de specialiști, peste 800 de oameni, te așteaptă să participi activ la dezvoltarea unei agriculturi performante prin intermediul inovației și expertizei solide în agribusiness.

Etapele procesului de selecție

1. Aplicarea online Dacă ești cu adevărat interesat/ă de domeniul agriculturii, cu spirit de iniţiativă, atitudine pozitivă, flexibilitate şi adaptabilitate, capacitate de învăţare și curiozitate, așteptăm CV-ul tău pe adresa daniela.gavril@agricover.ro până la data de 31 mai 2017.
2. Vrem să te cunoaștem mai bine! Vei primi pe mail un set de întrebări la care te invităm să răspunzi sintetic și într-o formă care să te reprezinte până la data de 15 iunie.
3. Te invităm să ne descoperi! Vei fi invitat/ă la un centru de evaluare unde vei petrece 3 ore alaturi de noi, la biroul Agricover din București, până la data de 30 iunie.
4. Etapa finală Te invităm la o intalnire individuală în care să detaliem toate aspectele programului, până la data de 14 iulie.