Primul PAS – Program de internship AGRICOVER CREDIT IFN

Grupul AGRICOVER relansează în 2019 programul de internship “Primul PAS” destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în AGRIFINANCE.

Prin acest demers ne adresăm în primul rând următoarelor specializări: finanțe-bănci, economie generală, relații internaționale, informatică economică.

Agricover este o platformă de soluții integrate pentru agricultură, construită pentru a răspunde în timp real nevoilor concrete ale fermierilor. Inovația face parte din noi. Avem 19 ani de activitate și construim soluții flexibile și eficiente care contribuie la dezvoltarea partenerilor noștri.

Agricover Credit IFN SA este prima instituție financiară din România specializată pe finanțarea necesarului de capital de lucru al producătorilor agricoli. Finanțarea este acordată pentru producători ce activează în cultura cerealelor și a oleaginoaselor (cultură mare), pomicultură, viticultură, legumicultură și nu în ultimul rând în zootehnie. 

Avem nevoie alături de noi  de 5 tineri inteligenți, creativi, cu inițiativă și entuziasm.

Acest program urmăreşte identificarea viitorilor profesionişti în domeniul serviciilor financiare care vor avea posibilitatea de a se alătura echipei Agricover Credit IFN.

Caracteristicile programului:

  • Experienţe practice în departamentele financiar, risc și operațional
  • Obiective ambiţioase / îndrăzneţe
  • Privire de ansamblu asupra activității de finanțare

Scopul principal al programului este crearea unor oportunităţi de învăţare practică pentru tinerii abolvenţi sau studenţi/masteranzi în ultimul an, făcând parte dintr-o  echipă profesionistă.

Programul va dura 3 luni (iulie-august-septembrie), perioadă în care stagiarii vor fi implicaţi în proiecte pe departamentele: financiar, risc și operațional. Este un program plătit ce debutează pe 1 iulie. După absolvirea programului, stagiarii interesați vor avea posibilitatea de a se alătura echipei.

Programul cuprinde:

  • 2 poziții pentru departamentul financiar
  • 1 poziție pentru departamentul de risc
  • 2 poziții pentru departamentul operațional

Biroul de lucru pentru toți cei 5 tineri este în cadrul sediului nostru central din Pipera – clădirea Cubic Center. Programul este de 8 ore pe zi, în intervalul 09.00-18.00. De luni până vineri.

Așteptăm aplicațiile dvs. la adresa: recrutare@agricover.ro sau 021.208 67 25.  Până la data de 24 mai 2019. Doar candidații selectați vor fi contactați.

Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de Agricover în scopul recrutării de personal, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă abilităților personale și profesionale stabilite de acesta. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm ca ați luat la cunoștința de informațiile comunicate anterior.

Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa recrutare@agricover.ro. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.