Program de stagiatură “PRODUSE ROMÂNEȘTI” în Abatorul Periș

Abatorul Periș lansează în 2019 programul de stagiatură PRODUSE ROMÂNEȘTI, destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în industria alimentară.

Prin acest demers ne adresăm în primul rând următoarelor specializări: ingineria produselor alimentare, exploatarea mașinilor şi instalaţiilor în industria alimentară.

Abatorul Periș procesează săptămânal peste 8.500 de capete (porc) și are o echipă de 600 de oameni. Unitatea de producție face parte din grupul Agricover din 2015, grup românesc cu 19 ani de activitate în agricultură și zootehnie. Agricover, prin activitatea Abatorului Periș, susține în mod durabil dezvoltarea capacității de producție interne. Crește astfel prezența cărnii de porc autohtone pe mesele românilor și, astfel, ne bucurăm de gustul tradițional al cărnii de porc românești, de calitate superioară în raport cu cea de import.

Ne dorim să atragem în echipa noastră 6 tineri inteligenți, creativi, cu inițiativă și entuziasm: 3 poziții dedicate departamentului producție și 3 poziții dedicate echipei tehnice.

Programul de stagiatură se desfășoară pe o perioadă de 3 luni (iulie-august-septembrie) în unitatea noastră din Niculești – Periș (lângă Otopeni). Debutează pe 1 iulie. Este un program plătit și se asigură transportul fiecărui participant în program. Programul este de 8 ore pe zi. De luni până vineri.

Caracteristicile programului:

  • Experiență directă cu departamentele producție și tehnic
  • Cunoașterea portofoliului de produse: specificații, caracteristici.
  • Privire de ansamblu asupra activității unității.

Scopul principal al programului este crearea unor oportunităţi de învăţare practică pentru studenţi/masteranzii facultăților de profil, făcând parte dintr-o  echipă profesionistă.

După absolvirea programului, stagiarii interesați vor avea posibilitatea de a se alătura echipei.  Așteptăm aplicațiile dvs. la adresa: recrutare.abatorulperis @agricover.ro sau 021.208 67 25.  Până la data de 14 iunie 2019.  Doar candidații selectați vor fi contactați.