Program de stagiatură “PRODUSE ROMÂNEȘTI” în Măcelăriile Abatorului Periș

Grupul AGRICOVER lansează în Decembrie 2017  programul de stagiatură PRODUSE ROMÂNEȘTI în măcelariile proprii ale Abatorului Periș , destinat studenților și masteranzilor interesați să-și dezvolte cariera în industria alimentară.

Măcelăriile noastre comercializează produse provenite din Unitatea noastră de abatorizare și procesare carne porc. Abatorul Periș procesează săptămânal peste 8.500 de capete (porc) și are o echipă de 370 de oameni. Unitatea de producție face parte din grupul Agricover din 2015, grup românesc cu 17 ani de activitate în agricultură și zootehnie.

Agricover, prin activitatea Abatorului Periș, susține în mod durabil dezvoltarea capacității de producție interne. Prin măcelăriile noastre crește prezența cărnii de porc autohtone pe mesele românilor și, astfel, ne bucurăm de gustul tradițional al cărnii de porc românești, de calitate superioară în raport cu cea de import.

Avem nevoie de 15 tineri inteligenți, creativi, cu discernământ și entuziasm.

Programul de stagiatură se desfășoară pe o perioadă de o lună  de zile – DECEMBRIE – în măcelariile noastre din București și Ilfov:

  • Piata Obor
  • Piata Otopeni
  • Comuna Chitila
  • Piata Delfinului
  • Piata Straduintei

Caracteristicile programului:

  • Experiență directă cu clientul în magazin;
  • Cunoașterea portofoliului de produse : specificații, caracteristici;
  • Privire de ansamblu asupra activității comerciale în retail.

După absolvirea programului, stagiarii interesați vor avea posibilitatea de a se alătura echipei.

Scopul principal al programului este crearea unor oportunităţi de învăţare practică pentru studenţi/masteranzii facultăților de profil, făcând parte dintr-o  echipă profesionistă.

Programul va dura o lună, perioadă în care stagiarii vor fi implicaţi în toate activitățile unității comerciale alocate. Programul cuprinde 15 poziții plătite. 

Așteptăm aplicațiile dvs. la adresa: daniela.gavril@agricover.ro sau 021.336.46.45. până luni, 4 decembrie.