PROGRAMUL DE BURSE AGRICOVER

Misiune – ce căutăm?

Responsabilitatea socială este parte integrantă a strategiei Grupului Agricover, iar primul proiect s-a materializat în urmă cu un an de zile, prin înființarea Clubului Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă (CFRO). Am sprijinit fermierii români să creeze și să lanseze Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă, o asociație profesională care a devenit o voce puternică în promovarea intereselor fermierilor la Bruxelles și la București. Clubul se implică constant în acțiuni de reprezentare în fața autorităților și derularează programe de consultanță, instruire și formare pentru fermieri și tineri.

Programul educațional “Tineri Lideri pentru Agricultură” al Clubului, pregătește în fiecare an o nouă generație de antreprenori în agricultură, copii de fermieri, pentru a-i ajuta să dobândească o viziune integrată de business, să învețe noțiuni fundamentale de reprezentare în domeniul public și să înțeleagă ce înseamnă implicarea socială, toate acestea pentru a crește competitivitatea în domeniul agricol și pentru a asigura succesiunea afacerilor fermierilor din România.

Rezultatele excepționale obținute de către prima generație de absolvenți ai Programului ne-au determinat să ne implicăm și mai mult și să oferim pentru anul școlar 2020 – 2021, 10 burse de studiu pentru copiii de fermieri care nu au posibilitatea să se susțină financiar. Credem că educația poate face diferența și are un rol decisiv în construirea unui model românesc de agricultură performantă.

În cadrul Programului de Burse Agricover, căutăm cinci fete și cinci băieți, între care ne-ar face plăcere să regăsim și un reprezentant al minorităților naționale prezente în România, care își doresc să se specializeze urmând cursurile celei de-a doua serii a Programul educațional “Tineri Lideri pentru Agricultură”. Bursa de studiu, acoperă integral costurile cursurilor, cele de transport și cazare, și este în valoare de 10.000 EUR de persoana, pentru un an de studiu.

Investim în educația generațiilor viitoare de fermieri! Aplică acum! Tu ești viitorul agriculturii!

CEI 10 BURSIERI AGRICOVER SERIA 2020!

Lista nominală Bursieri Agricover:

  1. Codrea Maria Maruni, 28 ani, II CODREA MARIA MARUNI, Satu Mare, 180 hectare
  2. Geantă Ioana, 22 ani, SC GEANTA BUSINESS SRL, Teleorman, 300 hectare
  3. Nica Nicoleta, 26 ani, II NICA T. NICOLETA, Galați, 10 hectare
  4. Deac Petruța, 25 ani, DEAC PETRUTA PFA, Harghita, 129 hectare
  5. Popa Cristina, 29 ani, SC A&C AGRICOLA SRL, Teleorman, 204 hectare
  6. Druță Vlad, 27 ani, SC. VLAD DRUTA AGRO SRL, Sălaj, 200 hectare
  7. Trușcă Ciprian, 30 ani, SC.AGROTRULEV SRL, Timiș, 250 hectare
  8. Chirițoiu Ionuț, 23 ani, II Chiritoiu Mihaiela Cerasela, Vaslui, 329 hectare
  9. Cojocariu Alexandru, 24 ani, SC AGROGRUP BUCOVINA SRL, Suceava, 250 hectare
  10. Cîmpean George, 25 ani, SOCIETATE AGRICOLA DACIA, Alba, 390 hectare

Îi felicităm pe bursieri și le mulțumim tuturor celor care au aplicat.

Tuturor celor care au aplicat și nu au promovat, le dorim mult succes pe mai departe și îi încurajăm să continue să muncească pământul, să rămână dedicați planurilor din domeniul agricol și să ducă mai departe tradiția de familie.

Și noi vom duce tradiția mai departe și îi așteptăm pe toți tinerii fermieri interesați să se specializeze în agricultură să acceseze și anul viitorul Programul de Burse Agricover!

Detalii Bursă Agricover

Bursa se acordă în cadrul de-a doua serii a Programul educațional “Tineri Lideri pentru Agricultură”, pe durata anului  2020-2021;

Bursa de studiu acoperă integral costurile cursurilor, cele de cazare și masă, și este în valoare de 10.000 EUR de persoană;

Fiecare bursier Agricover va primi pe durata programului educațional suma de 2.000 lei, acordată lunar, pentru cheltuielile de transport și alte cheltuieli ce pot apărea în contextul frecventării cursurilor.

Pregătim o nouă generație de lideri în agricultură, care să aibă viziunea unui viitor profitabil pentru o agricultură performantă!

Galerie Foto-Video