Productii sporite cu gama Amino

Gama completa de biostimulatori pe baza de aminoacizi liberi de origine vegetala

Beneficii

green-leaf

Stimuleaza cresterea

vegetativa a culturilor

brown-leaf

Sustine planta in fazele de maxim

consum de substante nutritive

blue-leaf

Corecteaza deficientele si ajuta

culturile in situatii de stres

Gama Amino

eticheta-spania
amino-40

AMINO40WSP

img-comp-amino40

AMINO 40 WSP furnizeaza plantei aminoacizii necesari in dezvoltare si stimuleaza cresterea in fazele de maxim consum de substante nutritive, de la pornirea in vegetatie pana la inflorire, polenizare si fructificare. Se recomanda utilizarea produsului la culturile ce prezinta simptome de fitotoxicitate, in special la tehnologiile care folosesc erbicide cu remanenta puternica.

AMINO START

AMINOSTART

img-aminoacizi
img-polizaharide
img-fosfor
img-potasiu
img-microelemente

AMINO START are rolul de imbunatatire a cresterii vegetative a culturilor in perioadele de pornire in vegetatie. Continutul in macro si microelemente face ca produsul sa fie ideal pentru aplicarea in primele stadii de dezvoltare in culturile de rapita, cereale, floarea soarelui, porumb, oleaginoase, leguminoase si alte culturi.

AMINO START
AMINO BOR

AMINOBOR

aminoacizi-bor
img-bor

AMINO BOR actioneaza ca stimulator de crestere si corector al deficientelor sau cerintelor crescute de Bor la diferite specii (rapita, floarea soarelui, sfecla de zahar, pomi fructiferi). Produsul furnizeaza plantelor aminoacizii necesari in procesele fiziologice, stimuland sinteza proteinelor si dezvoltarea plantei in fazele critice.

img-amino-zinc

AMINOZINC

aminoacizi-zinc
img-zinc

AMINO ZINC corecteaza deficientele de Zinc din culturile sensibile la acest element (porumb, cereale, pomi fructiferi) si ajuta la revenirea culturilor dupa conditiile climatice nefavorabile si accidente de alta natura, furnizand plantelor aminoacizii necesari in dezvoltarea acestora.

img-amino-zinc