Lucratori Comerciali – Abatorul Peris Bucuresti

ABATORUL PERIȘ, unitate românească de procesare și abatorizare a porcului, procesează săptămânal peste 9.000 de capete de porc. Rețeaua proprie de vânzare însumează astăzi 30 de puncte de lucru în București și în județele limitrofe capitalei.

Pentru urmatoarele puncte de desfacere, avem nevoie de colegi, lucrători comerciali, serioși și motivați.

Locațiile din București sunt următoarele:

  1. Punct de lucru GIULESTI – un lucrator comercial;
  2. Punct de lucru AMURGULUI (Popesti-Leordeni, Ilfov)- 2 lucratori comerciali;
  3. Punct de lucru BRAGADIRU – un lucrator comercial;
  4. Punct de lucru Comuna 1 Decembrie – un lucrator comercial;
  5. Magazin Obor – 3 lucratori comerciali;
  6. Magazin Crangasi – 3 lucratori comerciali;
  7. Magazin Progresul – 2 lucratori comerciali;
  8. Magazin 16 Februarie – 2 lucratori comerciali;

Oferim condiții de muncă moderne, salariul lunar de 1.700 lei net, tichete de masă, decontarea transportului în valoare de 70 de lei/lună și comision din vânzări.

Programul presupune 7 zile lucrate consecutiv, cu 7 zile libere. Lucrăm pe baza unui contract de muncă, care respectă întocmai cele menționate.

Detalii la numărul de telefon: 0741. 222.279.

Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de Agricover în scopul recrutării de personal, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă abilităților personale și profesionale stabilite de acesta. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm ca ați luat la cunoștința de informațiile comunicate anterior.

Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa recrutare agricover.ro. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.”