Lucratori Comerciali – Magazin Piata Moghioros

ABATORUL PERIȘ, unitate românească de procesare și abatorizare a porcului, procesează săptămânal peste 9.000 de capete de porc. Rețeaua proprie de vânzare însumează astăzi 30 de puncte de lucru în București și în județele limitrofe capitalei.

Pentru noul magazin din Piața Moghioroș (Drumul Taberei, nr. 44, sec 6) suntem în căutare de 5 colegi, lucrători comerciali, serioși și motivați, gata să se alăture echipei noastre.

Oferim condiții de muncă moderne, salariul lunar de 1.700 lei net, tichete de masă și decontarea transportului în valoare de 70 de lei/lună.

Programul presupune 7 zile lucrate consecutiv, cu 7 zile libere. Lucrăm pe baza unui contract de muncă, care respectă întocmai cele menționate.

Detalii la numărul de telefon: 0741. 222.279.

Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de Agricover în scopul recrutării de personal, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă abilităților personale și profesionale stabilite de acesta. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm ca ați luat la cunoștința de informațiile comunicate anterior.Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa recrutare agricover.ro. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.”