Detaliile evenimentului

Summit-ul Agricover 2022 continuă cu un eveniment dedicat culturii cartofului.

Ne aflăm la cea de a 8-a ediție a Conferinței Naționale a Cartofului, eveniment cu tradiție în rândul partenerilor Agricover, care își propune să aducă în atenția fermierilor noutăți in domeniu, soluții specializate și tehnologii de ultimă generație.

Alături de specialiștii Agricover, îi avem alături pe partenerii de tehnologii agricole Intermag, Summit Agro și Bayer, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru participare.   

Conferința de anul acesta se va desfășura într-un nou concept de eveniment, într-un spațiu expozițional virtual și va fi transmis atât pe această pagină dedicată evenimentului, cât și pe canalele de YouTube și Facebook.

Așteptăm întrebările dumneavoastră!

Vom fi în permanență în contact cu dumneavoastră pe întreaga durată a evenimentului, iar pentru acesta vă încurajăm să ne adresați întrebări și păreri în scris, în ferestrele de chat ale transmisiei. Veți primi răspuns în timp real în aceeași fereastră de chat, și, totodată, vom selecta câteva din întrebările primite pentru o scurtă sesiune de răspunsuri live din partea reprezentanților Agricover.

Vom păstra această sesiune de întrebări și răspunsuri la finalul evenimentului pentru a vă da timp suficient să adresați întrebările dumneavoastră.

Agendă

Ghiță Pinca, General Manager Agricover Distribuție

Robert Rekkers, General Manager Agricover Credit

Flavius Nichifor, Director Tehnic Agricover Distribuție

George Voicu, Technical Crop Advisor East Romania, INTERMAG

Endre Sigmond, Director de Vânzări pentru zona de Centru, SUMMIT AGRO

Romulus Oprea, Președintele Federației Naționale Cartoful din România

Sponsori

Formular de contact

Galerie video

Mai multe videoclipuri
Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!