Detaliile evenimentului

Summit-ul Agricover 2022 continuă cu un eveniment dedicat culturii de viță de vie - cea de a 4-a ediție a Conferinței Viticon, care îți propune să aducă în atenția dumneavoastră, partenerilor noștri din viticultură, noutăți în domeniu, soluții specializate și tehnologii de ultimă generație.

Alături de specialiștii  Agricover, susțin prezentări cu informații valoroase partenerii de tehnologii agricole Intermag, Summit Agro, Corteva, Bayer și Belchim, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru participare.   

Conferința de anul acesta se desfășoară într-un nou concept de eveniment, într-un spațiu expozițional virtual și este transmis pe această pagină dedicată evenimentului, precum și pe canalele de YouTube și Facebook.

Așteptăm întrebările dumneavoastră!

Vom fi în permanență în contact cu dumneavoastră pe întreaga durată a evenimentului, iar pentru acesta vă încurajăm să ne adresați întrebări și păreri în scris, în ferestrele de chat ale transmisiei. Veți primi răspuns în timp real în aceeași fereastră de chat, și, totodată, vom selecta câteva din întrebările primite pentru o scurtă sesiune de răspunsuri live din partea reprezentanților Agricover.

Vom păstra această sesiune de întrebări și răspunsuri la finalul evenimentului pentru a vă da timp suficient să adresați întrebările dumneavoastră.

Agendă

Ghiță Pinca, General Manager Agricover Distribuție

Robert Rekkers, General Manager Agricover Credit

Flavius Nichifor, Director Tehnic Agricover Distribuție

Mărgărint Niță-Dragomir, Director Tehnic SUMMIT AGRO

Adrian Ionescu, Category marketing manager fungicide, insecticide și produse biologice pentru România și Republica Moldova, CORTEVA

Sponsori

Formular de contact

Galerie video

Mai multe videoclipuri
Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!