Personal TEHNIC abator – Abatorul Peris (langa Otopeni)

Unitatea de Procesare Carne de la Niculești procesează săptămânal peste 9.000 de capete (porc) și are o echipă de peste 400 de oameni. Unitatea de producție face parte din grupul Agricover din 2015, grup românesc cu 19 ani de activitate în agricultură și zootehnie.

Pentru abator căutam 3 tehnicieni cu următoarele specializări:

  1. Electrician – Asigură funcționarea optimă a instalațiilor electrice din cadrul abatorului. Execută lucrările de întreţinere, revizie și reparație curentă la instalațiile de forţă și iluminare, precum și la electromotoarele de acționare ale utilajelor și instalațiilor.
  1. Frigotehnist – Execută lucrări de întreținere, reparații curente și capitale la compresoarele frigorifice auxiliare și de exploatare corespunzătoare.
  1. Lăcătuș mecanic – Întreține, repară și asigură revizia utilajelor de producție din punct de vedere mecanic, hidraulic și pneumatic, urmând procedurile de reparații și instrucțiunile de lucru.

Cerinţe

  • Şcoală liceală sau profesională;
  • Experienţă pe o poziţie similară;
  • Cunoştinţe tehnice de specialitate;
  • Dinamism, mobilitate sporită, dexteritate manuală, imaginaţie tehnică, putere de concentrare şi acurateţe în muncă.

Raportează către: Şef Mecano-Energetic Abator

Vă informăm că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de Agricover în scopul recrutării de personal, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă abilităților personale și profesionale stabilite de acesta. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm ca ați luat la cunoștința de informațiile comunicate anterior.

Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui e-mail la adresa recrutare@agricover.ro. Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.”