Solutii de finantare in avans a nevoilor tale de capital

Finantam nevoile de capital de lucru pe baza incasarii in avans a creantelor.

Prin modelul de business integrat Agricover si parteneriatele extinse pe care le avem cu procesatori importanti din domeniu, putem asigura solutii de scontare si factoring, indiferent de specificul fermei: cultura mare, pomicultura, viticultura, legumicultura, cartof si sfecla. Pentru a veni in intampinarea nevoilor fermierilor, scadentele sunt corelate cu incasarile.

Asigurare

Protectie specializata impotriva riscurilor din agricultura

Pentru a oferi stabilitate afacerii tale, am dezvoltat parteneriate cu cele mai importante companii de asigurari. Astfel, iti punem la dispozitie o gama larga de solutii de asigurare impotriva unei palete extinsede riscuri asociate activitatii.

O echipa specializata in evaluarea riscurilor te va ajuta sa alegi serviciul de care ai nevoie: de la asigurari pentru toate tipurile de culturi agricole, utilaje agricole, animale, pana la baze de depozitare, pierderi datorate intreruperilor activitatii si acoperirea riscurilor comerciale. In plus, te ajutam sa iei cea mai buna decizie, stabilim impreuna conditiile politelor si oferim consultanta pentru recuperarea daunelor.