Un proces de valorificare transparent si sigur.

Cunoastem importanta muncii fermierului si facem tot posibilul pentru ca aceasta sa fie rasplatita la adevarata ei valoare.

Cereale si oleaginoase – alege solutia optima pentru maximizarea castigului.

Achizitionam principalele tipuri de culturi agricole, grau, floarea soarelui, orz, orzoaica pentru bere, rapita, mazare si soia, garantand siguranta si corectitudinea analizelor in procesul de achizitie a recoltei.

Totodata, oferim consultanta si acces constant la informatii specifice pietei. Ne dorim ca partenerii nostri fermieri sa ia cele mai bune decizii privind valorificarea recoltelor.

Desi, in agricultura, riscul va exista intotdeauna, dezvoltam constant solutii de management al riscului si garantam siguranta platii recoltelor achizitionate, pentru a sustine profitabilitatea fermierilor.

grau

Solutii de valorificare sigure si constante ale productiei

Prin programul Dor de Gust, produsele romanesti ajung rapid din ferma direct la consumator. Punem la dispozitie o platforma sigura de valorificare eficienta a productiei autohtone de legume-fructe. Asiguram suport logistic, tehnic, financiar si de management al riscului pe tot lantul de productie.

Echipa de ingineri agronomi monitorizeaza constant tot parcursul ciclului de productie, oferind consultanta fermierilor pentru ca acestia sa obtina produse de calitate, la standardele solicitate de piata. In plus, Agricover garanteaza respectarea aranjamentelor contractuale si siguranta platii rapide a productiei fermierilor., precum si finantarea capitalului de lucru si a investitiilor.

Porc viu – un proces rapid si transparent de valorificare

Agricover asigura fermierilor din zootehnie suport, asistenta, consultanta si competitivitate in valorificarea productiei. Garantam un proces rapid si transparent de valorificare, de la preluarea porcilor din ferma pana la efectuarea platii. De aceea, peste 100 de ferme de porci valorifica productia prin intermediul Agricover.  Trebuie sa te gandesti tot timpul la ce e mai bine pentru ferma ta. Exact asta facem și noi.

De aceea, ne adaptam constant in functie de nevoile tale si iti oferim solutii de finantare a investitiilor necesare dezvoltarii fermei, precum si finantarea ciclului de productie, respectiv a achizitiei de inputuri necesare fermei zootehnice. De asemenea, oferim solutii adaptate de rambursare a finantarii, inclusiv prin preluarea productiei de porci.

Lapte – o solutie sigura de preluare si valorificare a productiei zilnice

Agricover ofera o solutie sigura producatorilor de lapte care au nevoie de preluarea si valorificarea sigura a productiei zilnice. Astfel, am dezvoltatat parteneriate cu procesatori recunoscuti din industrie si cautam in permanenta noi solutii si canale de desfacere, atat in tara, cat si in spatiul intra-comunitar. Contribuim la stabilitatea afacerii fermierilor asigurand plata rapida a produselor valorificate si pre-finantarea ciclului de productie.