Creditul FarmTech pentru o fermă modernizată cu echipamente de ultimă generație

Știm cât de important este să fii la curent cu noutățile din domeniul agricol, pentru a putea dezvolta o fermă modernă și performantă. Îți oferim un sprijin real pentru tehnologizarea afacerii, prin dezvoltarea unui credit pentru achiziția de echipamentele digitale inovatoare.

Te bucuri de avantajele Creditului FarmTech

Importanța tehnologizării agriculturii românești

În contextul actual în care tot mai des se discută despre Agricultura 4.0, impactul asupra mediului înconjurător și utilizarea sustenabilă a resurselor, digitalizarea fermelor reprezintă un pas important pentru practicarea unei agriculturi de precizie și creșterea producției agricole.

Prin implementarea unor soluții digitale, poți să îți planifici mai ușor lucrările tehnologice ale culturii și să monitorizezi în timp real evoluția și sănătatea plantelor, să gestionezi mai eficient resursele prin aplicarea variabilă a produselor și să utilizezi echipamente performante care să îți asigure un randament crescut al producției.

Vreau Finanțare!

Te bucuri de avantajele Facilității de Scont și Factoring

Detaliile Facilității de Scont și Factoring de la Agricover Credit IFN

Câteodată ai nevoie de bani mai repede decât termenele prevăzute în contracte. Sau poate că nu dispui acum de banii necesari pentru achitarea unor scadențe. De aceea, am dezvoltat o Facilitate de Scont și Factoring care îți transformă rapid contractele sau facturile în lichidități. Această soluție financiară îți oferă în avans banii de care ai nevoie pentru desfășurarea activității din ferma ta, fie ca este vorba despre cheltuieli curente, investiții sau orice alte cheltuieli pot apărea.

Finanțarea se acordă în baza scontării instrumentelor de plată sau prin forfetarea facturilor. Plata se efectuează în contul bancar indicat sau în contul furnizorilor clienților în baza documentelor justificative. Această este o soluție potrivită în special pentru afacerile mici și medii care au termene mai mari de încasare sau se confruntă cu cheltuieli neprevăzute.

Vreau Finanțare!

Detaliile Creditului FarmTech de la Agricover Credit IFN

Inovația face parte din ADN-ul companiei și ne-am focusat întotdeauna pe crearea de produse noi, care să aducă plus valoare fermierului. Astfel, am dezvoltat și Creditul FarmTech, prin care ai acces la finanțarea necesară pentru investiția în soluții de tehnologizare, automatizare și digitalizare pentru ferma ta.

Accesează simplu și rapid creditul pentru achiziția de drone performante, stații meteo, senzori, echipamente hardware și software, precum și alte sisteme inovatoare pentru modernizarea afacerii tale. Îți finanțăm până la 90% din valoarea investiției, pe o perioadă de până la 5 ani.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează atât în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, cât și în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne.

Perioadă credit

Maximum 60 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale, corelată cu cash flow-ul.