Drona agricolă DJI Mavic 3 Multispectral

Dronă cu cameră multispectrală

Beneficii

Acoperă până la 200 hectare per zbor.

Permite o topografiere aeriană de precizie, monitorizarea creșterii culturilor și studierea resurselor naturale.

Pliabilă și ușor de transportat/depozitat.

Poziționare RTK la nivel de centimetru + sincronizare de timp la nivel de microsecunde.

Are senzor de lumină pentru date de calitate.

Compatibilitate RTK pentru prospectări de precizie.

Folosește cele mai noi tehnologii DJI de siguranță și comunicare pentru a reduce riscul de accidente.

Compatibilitate deplină cu aplicația SmartFarm de la DJI și DJI Terra.

Copiere inteligentă a reliefului terenului.

CERE ACUM OFERTA

DJI Mavic 3M - Dronă topografică profesională

Pachetul include:

1x Dronă DJI Mavic 3 Multispectral;

1x Telecomandă control; 

1x Acumulator Inteligent M3M;

3x Elice SET (1xCCW + 1CCW);

1x Încărcător; 

1x Geantă transport;

1x SET cabluri;

Îți oferim și:

Livrare din stoc; 

Consultație tehnică și agronomică;

Consultație posibilități finanțare;

Consultație asigurare de tip CASCO.

Date multispectrale avansate într-o nouă platformă

Fermierii din întreaga lume se bazează deja pe echipamentele DJI Agriculture pentru a planifica și gestiona starea culturilor, identificând problemele înainte ca acestea să afecteze rezultatele finale. Dronele agricole au devenit un instrument necesar și important pentru creșterea eficienței și maximizarea randamentelor în agricultură, astfel drona DJI Mavic 3 Multispectral schimbă conceptul colectării datelor.

Imaginile multispectrale oferă profesioniștilor din agricultură o modalitate de a vedea invizibilul și de a elimina ipotezele neclare din operațiunile de zi cu zi. Având acces la date din anumite părți ale spectrului electromagnetic, fermierii pot eficientiza acțiunile reducând costurile, utilizând resursele mai eficient și în cele din urmă, să-și maximizeze randamentele.

Topografie aeriană de înaltă precizie

Mavic 3M este echipat cu un sistem de imagistică multispectrală + RGB. O cameră de 20 MP RGB și 4 camere multispectrale de 5 MP (Green, Red, Red Edge și Near-Infrared) pentru a suporta indicii de vegetație NDVI, GNDVI și NDRE. Acest sistem permite o topografiere aeriană de precizie, monitorizarea creșterii culturilor și studierea resurselor naturale.

2 kilometri pătrați într-un zbor

Mavic 3 Multispectral are și o cameră video care a fost dezvoltată pentru a duce agricultura și cartografierea fluxurilor de lucru la un nivel ridicat. Drona permite colectarea datelor de pe o suprafață de până la 2 kilometri pătrați într-un zbor. Astfel, o singură platformă poate fi utilizată pentru a genera atât fotogrametrie de calitate înaltă, cât și date multispectrale, făcând mai accesibilă și mai ușoară ca niciodată digitalizarea fermei tale.

Copiere inteligentă a reliefului terenului

Suntem conștienți că nicio fermă nu este la fel și că, în special, nu toate fermele sunt pe teren plat. De aceea, Mavic 3M oferă funcția TerrainFollow, astfel încât să puteți menține o altitudine uniformă în timp ce zburați într-o misiune de survolare pe diferite terenuri.

Prin ajustarea ușoară în funcție de teren, puteți asigura integritatea datelor dvs. în timp ce sunt colectate, fără a fi nevoie să luați în considerare diferențele de post-procesare. Pentru situațiile în care nu ați reușit să importați un DSM sau date locale de altitudine înainte de zbor, senzorii de evitare a coliziunilor de la Mavic3M pot prelua controlul prin detectarea distanței la sol ajustând automat înălțimea de zbor.

DJI Mavic 3M - Tehnologie de ultimă generație pentru ferma ta!

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi folosind formularul de mai sus. Vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!