De ce să alegi Agricover Distribuție - Inputuri agricole premium, consultanță dedicată și servicii de finanțare

Ne preocupăm în permanență să punem la dispoziția fermierilor un portofoliu de produse fitosanitare care integrează cele mai noi tehnologii agricole, pentru a asigura un randament ridicat al producției și eficientizarea costurilor pe hectar.

Avem parteneriate durabile cu producători renumiți de tehnologii, companii cu tradiție și ani de investiții în cercetare. Am dezvoltat, astfel, un portofoliu robust de inputuri agricole care au performat și și-au demonstrat în timp eficiența, precum și produse inovatoare și tehnologii de ultimă generație. 

6 motive pentru care să ne alegi

  1. Îți oferim un portofoliu complex și competitiv de inputuri care îți asigură un cost optim la hectar;
  2. Cumperi atunci când ai nevoie și plătești la recoltă prin finanțarea oferită de Agricover Credit IFN;
  3. Îți punem la dispoziție un reprezentant de teren dedicat, aflat în strânsă legătură cu un consultant din echipa tehnică;
  4. Am creat magazinul online Agricover pentru ca tu să poți achiziționa simplu și rapid inputuri pentru ferma ta, oricând ai nevoie;
  5. Îți oferim programe de fidelizare pentru a-ți răsplăti munca - AgriPremium;
  6. Vei face parte dintr-o comunitate de fermieri performanți - Partenerii noștri fermieri lucrează peste 2,5 milioane de hectare la cel mai înalt nivel de performanță.
SOLUȚII ȘI TEHNOLOGII AGRICOLE

Cataloagele Agricover

Descoperă cele mai noi soluții și tehnologii agricole puse la dispoziție de către specialiștii Agricover. Ai acces la gama completă de cataloage cu produsele fitosanitare din portofoliul nostru. 

Portofoliu complex și complet de produse pentru protecția plantelor, nutriția culturilor și biostimulatori

Punem la dispoziția fermierilor inputuri agricole pentru principalele culturi de câmp, precum și pentru culturi speciale precum cultura cartofului, pomicultură și viticultură. Acoperim tot necesarul de tratamente și nutriție a plantei, de la înființarea culturii până la recoltare, precum și tot necesarul de utilizare în fermă.

Scheme de tratament și tehnologii recomandate

În cadrul loturilor demonstrative înființate atât în ferme partenere, cât și în colaborare cu centre de cercetare și dezvoltare, testăm pentru partenerii noștri fermieri eficiența diferitelor scheme de tratament recomandate. Echipa tehnică Agricover este în permanență în contact cu fermierii din toată țara, pentru a veni în întâmpinarea lor cu recomandări pertinente menite să asigure un plus de valoare și creștere a productivității.

Colaborăm cu unele dintre cele mai mari companii din domeniul agricol

Sămânță

Suntem alături de fermieri încă din momentul înființării culturii și oferim un portofoliu complet de sămânță certificată, construit cu grijă pentru a oferi siguranță acestora. Astfel, selectând atent produsele care provin doar de la parteneri în care avem încredere, am dezvoltat pentru cele două campanii ale anului agricol un portofoliu de sămânță certificată de peste 1000 de soiuri și hibrizi.

Portofoliul de sămânță certificată se adresează principalelor culturi agricole: porumb, floarea soarelui, rapiță, cereale păioase, soia, mazăre și culturi furajere.

Avem în portofoliu parteneri de top din categoria de semințe

Îngrășăminte de sol

Portofoliul de îngrășăminte de bază solide și lichide pe care Agricover îl aduce în atenția fermierilor cuprinde produse de la principalii producători la nivel mondial, dar și produse unice pe piață, formule specializate și echilibrate, îngrășăminte complexe cu microelemente.

Agricover asigură atât o gamă completă de îngrășăminte, cât și costuri optimizate, prin intermediul parteneriatelor strategice cu cei mai importanți producători de îngrășăminte. De asemenea, punem la dispoziție soluții de achiziție și modalități de plată flexibile, pentru a putea beneficia de tehnologia necesară unei culturi performante.

Îți punem la dispoziție îngrășăminte premium de la companii de renume

Motorină

Motorina primită la timp și la cel mai bun preț pentru cantitatea comandată la momentul necesar sunt două aspecte esențiale în buna desfășurare a activității din fermă. Cunoaștem importanța acestui input agricol pentru realizarea la timp a lucrărilor tehnologice și, totodată, știm că acest input are un impact major în fluxul financiar al fermei.

De aceea, Agricover oferă suport continuu partenerilor fermieri în gestionarea achiziției acestui input printr-o echipă specializată și pregatită să ofere oricând cele mai bune informații necesare în luarea deciziei de achiziție, precum și gestionarea logistică din momentul comenzii până la livrarea în fermă.

Agricover are parteneriate puternice cu cei mai importanți producători și caută permanent soluții de optimizare a logisticii, astfel încât fermierii să poată beneficia de prețul optim pentru cantitatea comandată. Livrarea combustibului se face în 48 de ore, iar plata se poate face la recoltă. Pentru finanțarea achiziției de motorină oferim fermierilor un produs de inovație și sinergie. 

Îți oferim motorină de calitate de la furnizori premium

Programul Agricover Premium

Știm cât de multă muncă și câte provocări trebuie să depășească un fermier de-a lungul unui an și, de aceea, pentru noi e important ca recompensa să fie pe măsura efortului. 

Agricover Premium este programul care reușește să aducă beneficii suplimentare fermierilor care aleg să folosească produsele de top puse la dispoziție de către Agricover.

Intră în program și bucură-te de premiile deosebite, alese pentru a-ți oferi experiențe și cadouri unice, care sa te facă să te simți cu adevărat special.

Cum te putem ajuta? Scrie-ne!

Caută datele de contact ale reprezentantului Agricover din județul tău

Caută după județ

No matches

Director Regional Distribuție

Alexandru MELCESCU

Director Regional Distribuție
Buzău, Prahova, Dâmbovița
Director Regional Distribuție

Alexandru PANAITE

Director Regional Distribuție
Neamț, Bacău, Vaslui
Director Regional Distribuție

Andrei ANIȚA

Director Regional Distribuție
Botoșani, Suceava, Iași
Director Regional Distribuție

Barna MAROSI

Director Regional Distribuție
Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Alba, Cluj, Bistriţa Năsăud
Director Regional Distribuție

Corneliu SANEA

Director Regional Distribuție
Arad, Hunedoara, Timiș, Caraș-Severin
Director Regional Distribuție

Ionuț ABĂLAȘEI

Director Regional Distribuție
Argeș, Teleorman, Vâlcea
Director Regional Distribuție

Mihai BURULEA

Director Regional Distribuție
Olt, Gorj, Dolj, Mehedinți
Director Regional Distribuție

Romeo ROȘU

Director Regional Distribuție
Constanța, Tulcea
Director Regional Distribuție

Romică BUTEA

Director Regional Distribuție
Brăila, Galați, Vrancea
Director Regional Distribuție

Sorin LAZĂR

Director Regional Distribuție
București, Ilfov, Ialomița
Director Regional Distribuție

Vlad DEAC

Director Regional Distribuție
Bihor, Satu Mare, Sălaj, Maramureș
Director Regional Distribuție

Vlad HANGANU

Director Regional Distribuție
Călărași, Giurgiu