Pregătim viitorul în elita agriculturii

Agricultura este factor de progres, iar Agricover și-a asumat un rol activ în formarea noii generații de fermieri profesioniști care vor crește calitatea vieții pentru o țară întreagă și chiar mai mult.

Credem cu tărie că tinerii reprezintă viitorul agriculturii care generează prosperitate, iar construirea și menținerea unei rețele puternice de tineri lideri pregătiți și informați, vectori de imagine și de interese comune sunt esențiale în dezvoltarea agriculturii de mâine.

Realizarea acestui crez s-a materializat prin susținerea programului educațional Tineri Lideri pentru Agricultură, organizat de către Clubul Fermierilor Români. Astfel, Agricover investește anual în burse pentru pregătirea și formarea tinerilor fermieri.

Obiectivul Agricover este ca în 10 ani să susținem formarea profesională a 1000 de tineri lideri fermieri bine pregătiți care să asigure schimbarea generațională în ferme și să participe activ la o reprezentare mai bună a intereselor agriculturii românești.

Mai multe detalii despre procedura de selecție, etape și juriul programului pot fi văzute pe site-ul oficial www.cfro.ro/tineri-lideri.  

“Tineri Lideri pentru Agricultură” ediția a patra

Înscrierile pentru seria a patra a programului au început! La această ediție sunt așteptați să participe 120 de cursanți, de două ori mai mulți decât anul trecut. Ca susținători ai dezvoltării agriculturii românești de mâine, ne dorim sa pregătim tinerii fermieri pentru a continua afacerile familiei, cât și pentru asumarea rolului de lider în propriile afaceri și în comunitate.

Înscrierile în ediția 2022-2023 se desfășoară în perioada 21 februarie – 31 iulie. Tinerii care aplică pentru program vor trece printr-un proces de selecție în perioada 7 martie – 19 august, în urma unor întâlniri cu specialiștii Clubului.

Dacă ești și tu un tânăr fermier dornic de dezvoltare personală sau cunoști tineri fermieri pe care să-i recomanzi în programul nostru de burse, completează formularul de înscriere!

Obiectivul nostru: 1000tineri lideri pregătiți în cadrul Programului "Tineri Lideri pentru Agricultură"

Burse acordate până în prezent

1

Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!