Pregătim viitorul în elita agriculturii

Agricultura este factor de progres, iar Agricover și-a asumat un rol activ în formarea noii generații de fermieri profesioniști care vor crește calitatea vieții pentru o țară întreagă și chiar mai mult.

Credem cu tărie că tinerii reprezintă viitorul agriculturii care generează prosperitate, iar construirea și menținerea unei rețele puternice de tineri lideri pregătiți și informați, vectori de imagine și de interese comune sunt esențiale în dezvoltarea agriculturii de mâine.

Realizarea acestui crez s-a materializat prin susținerea programului educațional Tineri Lideri pentru Agricultură, organizat de către Clubul Fermierilor Români. Astfel, Agricover investește anual în burse pentru pregătirea și formarea tinerilor fermieri.

Obiectivul Agricover este ca în 10 ani să susținem formarea profesională a 1000 de tineri lideri fermieri bine pregătiți care să asigure schimbarea generațională în ferme și să participe activ la o reprezentare mai bună a intereselor agriculturii românești.

Mai multe detalii despre procedura de selecție, etape și juriul programului pot fi văzute pe site-ul oficial www.cfro.ro/tineri-lideri.  

Obiectivul nostru: 1000tineri lideri pregătiți în cadrul Programului "Tineri Lideri pentru Agricultură"

Burse acordate până în prezent

1