Card FERMIER

Primul card de credit business creat exclusiv pentru fermierii din România

Beneficii

Cardul poate fi utilizat pentru orice tip de tranzacție: achiziții din magazine virtuale sau fizice, retragere de numerar de la orice ATM, atât în România, cât și în străinătate.

Zero costuri de emitere și administrare.

Acess 24/24 la fondurile din linia de credit aprobată.

Serviciu SMS de confirmare a tranzacțiilor în timp real prin mesaje pe telefonul mobil.

ZERO dobândă pentru achiziția de inputuri agricole din magazinul online Agricover, aplicabilă până la finalul ciclului de tranzacționare, maximum 12 luni (ulterior acestei perioade, dobânda aplicată este de 18%).

Beneficii ale programelor Mastercard.

OBȚINE RAPID OFERTA

Caracteristici ale cardului FERMIER

 • Cardul de credit FERMIER te ajută să gestionezi rapid linia de credit acordată de Agricover Credit IFN pentru acoperirea nevoilor curente de finanțare într-un mod facil și confortabil, având control și siguranță asupra tranzacțiilor efectuate.
 • Cardul permite utilizarea unei linii de credit pentru capital de lucru, cu posibilitate de reîntregire a disponibilului prin plata în orice moment în cursul ciclului de tranzacționare și reutilizarea imediată a acestuia;
 • Fără rate lunare! Creditul se rambursează anual, ciclul de tranzacționare fiind corelat cu perioada de recoltare a culturii preponderente, suma minimă de plată fiind 60% din sold, la care se adaugă dobânzile și comisioanele aferente;
 • Cardul FERMIER și linia de credit sunt acordate pe o perioadă de maxim 3 ani, cu posibilitatea de prelungire pentru perioade succesive, cu aceeași durată;
 • Activarea cardului se face la ATM sau la prima utilizare la POS, cu PIN sau telefonic la numărul 0219167;
 • Call center dedicat 24/7, pentru asistență permanentă, la numarul de telefon 0219167.

Beneficiile programului Mastercard®

Ai acces la peste 115 parteneri, din categorii precum: Fashion, Health, Travel, Gourmet, Entertainment, Beauty, Gifts, Home & Deco, Personal Development and Business, Digitize your business. De asemenea, ai acces la oferte internaționale prin intermediul Mastercard Travel Rewards.

„Pachetul pentru Digitalizarea afacerii” în cadrul căruia poți utiliza soluții dedicate pentru accelerarea transformării digitale destinate antreprenorilor și întreprinderilor mici și mijlocii din România ce își realizează operațiunile financiare prin cardurile Mastercard Business emise în România.

Asigurare gratuită pentru cumpărături online oferită de Mastercard®, oferită de AXA, care include:

 • Garanție extinsă
 • Protecția celui mai bun preț
 • Protecția cumpărăturilor

Acces în Business Lounge-urile din Aeroportul Internațional Henri deschise 24 din 24 de ore, de luni până duminică:

 • Business Lounge Tarom (Nord) – situat în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 2, deasupra porții 3;
 • Business Lounge Satelit – situat în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 2, deasupra porții 9.