Inovatia face parte din noi

Agricover este o platforma de solutii integrate pentru agricultura, construita pentru a raspunde in timp real nevoilor concrete ale fermierilor.

Construim solutii flexibile si eficiente care contribuie la dezvoltarea partenerilor nostri

Intelegem ca nevoile fermierilor se schimba, asa ca ne adaptam constant pentru ca solutiile oferite sa tina pasul cu un domeniu in plina dezvoltare. Avantajul competitiv al partenerilor nostri rezulta din abordarea personalizata.

Prin spiritul antreprenorial si expertiza acumulata, construim acele directii inovatoare de abordare a pietei care propulseaza afacerile partenerilor nostri in randul celor mai stabile afaceri din domeniul agribusiness.

Viziune

Avem o vizune integrata a agriculturii moderne si sustenabile. Iar aceasta perspectiva larga asupra domeniului, alaturi de solutiile avansate pe care le dezvoltam, ne permit sa sustinem performanta partenerilor nostri. Agricover este pionierul pietei de agribusiness din Romania, deschizand fermierilor si procesatorilor drumul catre un nou standard de productivitate si competitivitate prin inovatie.

Misiune

Credem intr-o agricultura moderna si performanta. Vrem sa devenim un dezvoltator de valoare si un creator al culturii succesului in agribusinessul din Romania. Prin spijinul nostru, tot mai multe initiative ale fermierilor romani se transforma in povesti de succes.

Agricover este o veriga cheie ce sustine eficienta intregului lant valoric al agriculturii si industriei alimentare. Intreaga echipa de specialisti participa activ la dezvoltarea unei agriculturi performante prin intermediul inovatiei si expertizei solide in agribusiness.