Bucură-te de premiile speciale!

Ia-ți acum FERMIER, cardul de credit Mastercard business de la Agricover Credit și poți câștiga:

  • În perioada 14.03.2022 - 14.04.2022, una dintre cele 9 experiențe VIP* la cele mai la cele mai mari evenimente sportive ale anului: UEFA Champions League, Roland Garros sau FIBA 3x3 World Cup.
  • În perioada 15.04.2022 - 15.05.2022, unul dintre cele 15 kit-uri** în ediție limitată dedicate lui Lionel Messi, inspirate de UEFA Champions League și de Cupa Mondiala FIBA 3x3!

Agricover Credit IFN SA este partener în campania organizată de Mastercard, valabilă în perioada 14.03.2022 - 15.05.2022, pe teritoriul României. Pentru mai multe detalii accesați Campanie Națională 2022 (mastercard.ro). Regulamentul campaniei poate fi accesat aici.

*Pachetele includ transport și cazare, iar câștigătorii vor avea ocazia să vadă live campionii care scriu istoria sportului.

**Câștigătorii vor primi, printre altele, tricouri PSG semnate de Lionel Messi, replici după trofeul Ligii Campionilor sau mingi de fotbal în ediție specială, alături de carduri prepaid, care pot fi folosite în milioane de locuri din țară sau din străinătate, în cadrul rețelei de acceptare Mastercard.

Cardul FERMIER, produsul inovator care îți oferă finanțarea de care ai nevoie

Solicită Cardul FERMIER și beneficiezi de:

  • ZERO dobândă pentru achiziția de inputuri agricole din magazinul online Agricover, aplicabilă până la finalul ciclului de tranzacționare, maximum 12 luni*;
  • Acces simplu și rapid la finanțare, printr-un proces nebirocratic de acordare și o valabilitate pe 3 ani;
  • Rambursare flexibilă, corelată cu perioada de recoltare;
  • Sigur și ușor de utilizat – achiziții din magazine virtuale sau fizice, retragere de numerar de la orice ATM, atât în România, cât și în străinătate;

În plus, în calitate de posesor al cardului, ai la dispoziție și alte beneficii și oferte speciale Mastercard

Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!