Solutii complete pentru culturi performante

Produse premium, Game exclusive,
Solutii flexibile de finantare

Produse recomandate Agricover:

Categorii produse:

Erbicide

Erbicidele, substanțe din categoria pesticidelor, reprezintă cea mai eficienta metoda pentru combaterea buruienilor din culturile agricole. Printre pagubele produse de buruieni se numără reducerea și umbrirea spațiului plantelor cultivate, îngreunarea lucrărilor agricole și mărirea costurilor de producție.

Agricover vine în susținerea fermierilor cu peste 60 de produse și pachete de produse destinate utilizarii atât in cultura mare ( porumb, floarea soarelui, cereale paioase, rapita ) cat și pentru culturile speciale ( cartof , vita de vie, Pomicultura, legumicultura, sfecla de zahar, soia )

Fungicide

Fungicidele sunt substante din categoria pesticidelor, folosite pentru a combate atat fungii și sporii acestora cat si infecțiile fungice. Se utilizează atât in cultura mare ( porumb, floarea soarelui, cereale paioase, rapita ) cat și pentru culturile speciale ( cartof , vita de vie, Pomicultura, legumicultura, sfecla de zahar, soia ) în combaterea diferitelor boli cum ar mana, făinarea sau bășicarea frunzelor. Agenții patogeni fungici sunt cauza principală a pierderii de culturi și pot provoca pagube serioase în agricultură, ducând la pierderi importante de producție, calitate și profit. Agricover vine in sustinerea fermierilor cu un portofoliu de peste 80 de produse destinate combaterii fungilor.

Insecticide

Insecticidele sunt folosite pentru combaterea insectelor dăunătoare culturilor si pentru a împiedica înmulțirea lor. Aceste substanțe combat dăunători precum acarianul roșu, gândacul de Colorado, puricele verde și alte insecte. Aceștia consumă frunzele și radacinilor, daunele fiind produse și de găurirea plantelor pentru a li se consuma seva. Agricover vine in sustinerea fermierilor cu peste 25 de produse destinate utilizarii atât in cultura mare ( porumb, floarea soarelui, cereale paioase, rapita ) cat și pentru culturile speciale ( cartof , vita de vie, Pomicultura, legumicultura, sfecla de zahar, soia )

Ingrasamintele foliare

Ingrasamintele foliare se utilizeaza pentru a asigura culturilor toate elementele si microelementele necesare plantelor. In mod natural aceste elemente nutritive sunt prezente in cantitati reduse in sol, din cauza factorilor de mediu sau a componentei solului. Ingrasamintele foliare se aplica pentru a acoperi carentele nutritive ale plantelor si ofera o solutie rapida in cauza carentelor determinate de factorii de sol, climatici sau tehnologici.

 

Absorbtia elementelor nutritive de catre plante este completa si rapida, gradul de absorbtie fiind de aproape 100% in marea majoritatea a cazurilor. In compozitia acestora intra microelemente cu rol esential in nutritia plantelor pentru obtinerea unei productii profitabile, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ. Ingrasamintele foliare de la Agricover, cu compozitie specifica fiecarui tip de cultura asigura plantelor toate elementele si microelementele necesare plantelor.

Ingrasaminte de baza

Pentru satisfacerea nevoilor fermierilor de ingrasaminte Agricover a dezvoltat parteneriate strategice cu cei mai importanti producatori de ingrasaminte si astfel reusim sa va punem la dispozitie produse care si-au aratat eficienta in ultimii 10 ani. Portofoliu Agricover cuprinde o gama variata de Ingrasaminte Azotoase, Fosfati, Formule NP – NPK, ingrasaminte Lichide si Microgranulate si nu in ultimul rand ingrasaminte BIO

Solutii Flexibile de Finantare

Prin intermediul Agricover Credit IFN, venim in sprijinul dumneavoastra cu produse special concepute pentru a putea trece cu bine peste un ciclu de productie. Astfel am dezvoltat produse de creditare bazate pe nevoile oricarui fermier cu o procedura simpla de acordare si transparenta din punct de vedere al costurilor.

Ne dorim sa beneficiezi de cele mai bune solutii pentru ferma ta. De aceea, iti oferim modalitati variate de plata, in functie de nevoile tale.

Successful financial plans

Consulta Catalogul Agricover 2021
pentru a vedea intreaga oferta de produse si servicii Agricover