Drona agricolă de pulverizare DJI AGRAS T50

Beneficii

T50 dispune acum de un rezervor de 40 de litri pentru soluție

T50 folosește un sistem de pulverizare cu dublă atomizare, radare cu matrice de fază față și spate și un sistem de vedere binoculară.

Capacitatea rezervorului granulatorului a fost crescută la 75 de litri.

Acoperă o suprafață mai mare într-un singur zbor, sporind eficiența și optimizând utilizarea resurselor.

DJI Agras T50 demonstrează o productivitate remarcabilă, cu un ritm de lucru de până la 21,3 hectare pe oră pe teren drept.

Noul sistem de detectare și evitare a obstacolelor implementat în DJI Agras T50 reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său.

Sistemul de radar permite dronelor Agras T50 să abordeze terenuri variate cu mai mare precizie și eficiență. 

Performanța sporită în copierea terenului este deosebit de utilă la viteze mari, asigurând o scanare precisă și detaliată a zonei de lucru.

Sistemul de pulverizare al DJI Agras T50 este echipat cu pompe cu rotor cu antrenare magnetică.

CERE ACUM OFERTA

DJI AGRAS T50 - Dronă agricolă de pulverizare

Pachetul include:

1x Dronă agricolă DJI AGRAS T50; 

1x Stație de încărcare T50;

3x Acumulator Inteligent T50; 

1x Telecomandă control;

2x Acumulator extern RC;

1x Suport acumulatori;

1x Geantă transport accesorii;1x SET cabluri;

1x Kit accesorii dronă; 

1x Sistem împrăștiere DJI Agras T50;

1x Licență DJI Terra Agriculture 1Y. 

Îți oferim și:

Livrare din stoc; 

Consultație tehnică și agronomică;

Consultație posibilități finanțare;

Consultație asigurare de tip CASCO.

DJI Agras T50 revoluționează operațiunile agricole de aplicare tratamente cu drone

Proiectat cu un sistem de propulsie coaxial cu două rotoare puternice și o structură rezistentă la cuplu de tip SPLIT pentru stabilitate ridicată atunci când transportă sarcini utile de stropire de 40 kg sau de împrăștiere de 50 kg. T50 folosește un sistem de pulverizare cu dublă atomizare, radare cu matrice de fază față și spate și un sistem de vedere binoculară. În multiple scenarii, de la cartografiere la pulverizare și împrăștiere, DJI Agras T50 poate garanta operațiuni stabile și performanță constantă.

Sistem de propulsie cu rotor dublu coaxial

Datorită sistemului de propulsie cu rotor dublu coaxial, AGRAS T50 are o capacitatea de sarcină utilă cu 30% mai mare comparativ cu modelul precedent, egală cu 50 kg. Brațele pliabile, permit reducerea dimensiunei aeronavei cu 70% pentru o mobilitate mai mare.

Pompe de ultimă generație

Noile pompe de ultimă generație cu rotor cu transmisie magnetică izolează complet pesticidele de motor cu un debit de la 16 – 24 l/min, fac aeronava rezistentă la coroziune și ultra-durabilă. Astfel, demontarea rapidă manuală permite o curățare ușoară și o fiabilitate ridicată. T50 folosește un sistem de pulverizare cu dublă atomizare, radare cu matrice de fază față și spate și un sistem de vedere binoculară. În multiple scenarii, de la cartografiere la pulverizare și împrăștiere, DJI Agras T50 poate garanta operațiuni stabile și performanță constantă

Sistemul de pulverizare DJI Agras T50 este echipat cu aspersoare centrifugale duble

Discul de pulverizare, dublu atomizat, asigură picături uniforme de la 50 µm până la 500 µm și o utilizare mai eficientă a pesticidelor. Supapa centrifugă previne scurgerile, evită suprafertilizarea și reduce utilizarea pesticidelor, protejând în același timp mediul. DJI Agras T50 demonstrează o productivitate remarcabilă de lucru de până la 21,3 ha/oră pe teren drept, și în specificul unei viță de vie sau livezi de până la 4,8 ha/oră.

DJI AGRAS T50 - Tehnologie de ultimă generație pentru ferma ta!

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi folosind formularul de mai sus. Vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!