EVENIMENTE AGRICOVER:

Viticon este o conferință care de-a lungul celor trei ediții ale sale a devenit o tradiție și a căpătat forța necesară pentru a reuni viticultori, producători de vin, reprezentanți ai cramelor, oenologi și experți din Lumea Vinului.

Astfel, Viticon reușește să ajute industria vini-viticolă să determine problemele și nevoile industriei atât pentru perioada imediat următoare cât și pentru un viitor sustenabil.

Obiectivul Viticon și al Agricover este de a aduce toți participanții și toate elementele industriei vini-viticole împreună pentru a determina obiective comune și a crea strategii sustenabile ce au ca obiectiv construirea unui brand viticol pentru România. Agricover vă invită să urmăriți înregistrarea evenimentului VITICON 2021.

Pomicon reunește fermieri performanți din sectorul pomicol, reprezentanți instituționali și specialiști ai companiilor de renume producătoare de tehnologii și soluții integrate pentru protecția plantelor, într-un eveniment de referință pentru agribusiness.

Pomicon, aflat în acest an la a opta ediție, a devenit o tradiție și a căpătat forța necesară pentru a reuni fermieri, pomicultori, reprezentanți din toate domeniile esențiale industriei pomicole. Astfel, Pomicon reușește să ajute industria pomicolă să determine problemele și nevoile industriei, precum și soluțiile care vor ajuta dezvoltarea sa, atât pentru perioada imediat următoare, cât și pentru un viitor sustenabil.

Obiectivul Pomicon și Agricover este de a aduce toți participanții și toate elementele industriei pomicole împreună pentru a determina obiective comune și a crea strategii sustenabile ce au ca obiectiv creșterea productivității și profitabilității acestui sector agricol în România.

Conferința Cartoful reunește cei mai performanți cultivatori de cartof din România, alături de reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, experți și specialiști din domeniul culturilor de cartof și reprezentanți ai celor mai mari companii producătoare de tehnologii și soluții integrate pentru protecția plantelor.

Conferința Cartoful, aflată în acest an la a șaptea ediție, a devenit o tradiție și a căpătat forța necesară pentru a reuni fermieri, cultivatori și reprezentanți din toate domeniile esențiale industriei cartofului. Astfel, Conferința Cartoful reușește să realizeze o analiză obiectivă a celor mai noi tendințe din piața cartofului la nivel național și european.

Obiectivul Conferinței Cartoful și Agricover este de a aduce toți participanții și toate elementele industriei cartofului împreună pentru a determina obiective comune și a a crea strategii sustenabile ce au ca obiectiv creșterea producției de cartof la nivel național și dezbaterea pe proiecte necesare pentru dezvoltarea acestei industrii în România.

Inscrie-te pentru a primi noutati despre evenimentele Agricover: