Facilitate de Scont și Factoring

Știm că în agricultură poți avea cheltuieli neprevăzute. De aceea, am dezvoltat parteneriate extinse cu procesatori importanți din domeniu, pentru a vă asigura soluții de scontare și factoring, indiferent de specificul fermei tale.

Te bucuri de avantajele Facilității de Scont și Factoring

Detaliile Facilității de Scont și Factoring de la Agricover Credit IFN

Câteodată ai nevoie de bani mai repede decât termenele prevăzute în contracte. Sau poate că nu dispui acum de banii necesari pentru achitarea unor scadențe. De aceea, am dezvoltat o Facilitate de Scont și Factoring care îți transformă rapid contractele sau facturile în lichidități. Această soluție financiară îți oferă în avans banii de care ai nevoie pentru desfășurarea activității din ferma ta, fie ca este vorba despre cheltuieli curente, investiții sau orice alte cheltuieli pot apărea.

Finanțarea se acordă în baza scontării instrumentelor de plată sau prin forfetarea facturilor. Plata se efectuează în contul bancar indicat sau în contul furnizorilor clienților în baza documentelor justificative. Această este o soluție potrivită în special pentru afacerile mici și medii care au termene mai mari de încasare sau se confruntă cu cheltuieli neprevăzute.

Vreau Finanțare!

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării și a echipei mobile de profesioniști, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii. 

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care au obiect de activitate agricultura și care livrează produse agricole industriei procesatoare sau comercianților. Așadar, dacă activezi în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, sau în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne, poți beneficia simplu și rapid de finanțarea de care ai nevoie.

Perioadă credit

Maximum 6 de luni.

Rambursare

Rambursare corelată cu scadența instrumentelor de plată scontate, respectiv a facturilor forfetate.