Loredana Adam, fermier din Brașov, despre Crop360: "Platforma e intuitivă și ușor de folosit”

Loredana Adam, reprezentant Lorad Agro SRL din judetul Brașov, ne povestește despre ce înseamnă să fii fermier, munca și iubirea pentru pământul pe care îl lucrează.

Pe langă cultură mare, în fermă se mai cultivă și cartof, o cultură foarte îndragită de Loredana Adam.

Alături de fiica ei Lorena, absolventă a programului Tineri Lideri, și care a aflat ultimele noutăți din domeniul agricol, astfel a decis să testeze și platforma Crop360.  Cel mai mult a impresionat-o faptul că platforma Crop360 este “intuitivă și ușor de folosit.”

Loredana Adam a folosit imaginile satelitare “pentru a putea monitoriza creșterea și dezvoltarea plantelor pe parcursul unui an agricol”. Astfel poate observa și probleme cu care se confruntă în creșterea și dezvoltarea plantelor. De asemenea, primește alerte atunci când există posibilitatea de apariția a bolilor și dăunătorilor în culturile agricole.

Loredana Adam recomandă această platformă si altor fermieri pentru “a-și eficientiza activitățile din fermă, pentru că este un modul ușor de folosit, accesibil”, fiind un instrument care îi oferă suport pentru gestionarea activităților din cadrul fermei.