Creditul AgroInput pentru înființarea și întreținerea culturilor agricole

Știm cât de important este în agricultură un început bun. De asemenea, știm că pentru un randament crescut al producției tale ai nevoie de îngrășăminte, pesticide, motorină și bani pentru alte cheltuieli, la momentul potrivit, sub forma unui pachet de finanțare pentru optimizarea cash flow-ului tău. Din dorința de a te sprijini, îți punem la dispoziție acest tip de credit cu accesare rapidă.

Te bucuri de avantajele Creditului AgroInput

Detaliile Creditului AgroInput de la Agricover Credit IFN

Pentru orice fermier, un sprijin financiar este obligatoriu pentru o dezvoltare rapidă a afacerii. Creditul AgroInput este un credit pentru înființarea și întreținerea culturilor, care îți acoperă cheltuielile curente din fermă, fie că este vorba despre cultură mare, cultură specială (cartof sau sfeclă de zahăr), pomicultură sau viticultură.

Accesează acum creditul pentru achiziția inputurilor agricole (motorină, îngrășăminte și pesticide), precum și pentru obținerea baniilor cash pentru orice alte cheltuieli neprevăzute.

Vreau finanțare!

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii.

Cui se adresează

Acest produs poate fi accesat de fermierii din sectorul vegetal: cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură sau viticultură.

Perioadă credit

Perioada creditului este corelată și include ciclul de producție, și poate fi de maximum 365 zile calendaristice.

Rambursare

Rambursarea este corelată cu perioada de recoltare, în funcție de tipul culturii:

  • Cultură mare: 

Iulie sau august pentru culturile de toamnă

Octombrie sau noiembrie pentru culturile de primăvară

  • Cultură specială: cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură, viticultură – la recoltă