Creditul Avans Forward

pentru o recoltă bogată

Beneficii

Produs de finanțare în avans destinat fermierilor care aleg să își valorifice recolta pe baza unui contract forward pentru vânzarea producțiilor de grâu, rapiță, floarea-soarelui, porumb, cartof sau sfeclă de zahăr.

Poți obține un credit reprezentând 70% din valoarea contractului de vânzare a recoltei tale, urmând ca rambursarea să se facă într-o singură rată corelată cu scadența contractului de vânzare. 

Avansul poate fi utilizat în funcție de propriile nevoi, pentru capital de lucru sau pentru investiții în eficientizarea fermei și creșterea productivității, fără să mai aștepți până la recoltare.

Pentru a primi cât mai rapid banii de care ai nevoie, am încheiat parteneriate cu cei mai importanți traderi regionali și naționali, precum și procesatori.

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii.

CERE ACUM OFERTA

Cui se adresează

Acest produs se adresează atât fermierilor din sectorul vegetal, cât și celor care au ferme mixe (cultură mare și zootehnie).

Perioadă credit

Perioada de credit este corelată cu scadența contractului scontat.

Rambursare

Încasare directă de la cumpărător la data plății stipulată în contract.

Modalități de obținere a Creditului Avans Forward

Reprezentantul Agricover Credit IFN se deplasează la tine în fermă pentru a analiza solicitarea. 

Primești consiliere și suport pentru a găsi cele mai bune soluții de finanțare. 

Dosarul de credit parcurge un proces de analiză și aprobare. 

Obții simplu și rapid finanțarea necesară.