Creditul Echipat pentru modernizarea fermelor

Știm că vrei o fermă cu adevărat performantă, iar pentru asta ai nevoie să investești în utilaje agricole, echipamente pentru fermele zootehnice și spații de depozitare. De aceea, am dezvoltat Creditul Echipat - un produs de finanțare dedicat pentru dotarea cu echipamente și modernizarea fermei tale.

Te bucuri de avantajele Creditului Echipat

Detaliile Creditului Echipat de la Agricover Credit IFN

Într-o fermă modernă și tehnologizată poți gestiona mai ușor activitatea și poți avea un randament crescut al producției. Dacă achizițiile de utilaje și echipamente nu pot fi realizate din surse proprii, noi îți oferim soluția potrivită!

Prin Credit Echipat pentru modernizarea fermelor, ai acces la finanțare pentru achiziția de utilaje și mașini agricole, echipamente și instalații pentru ferme zootehnice și poți investi în modernizarea spațiilor pentru depozitare și a silozuri. Totodată, prin construcția de spații noi de depozitare poți decide momentul optim de valorificare a recoltei obținute.

Vreau Finanțare!

Prin intermediul sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării și a echipei de profesioniști cu experiență vastă în domeniul agricol, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie. Îți suntem alături cu consultanță și suport financiar pentru a găsi împreună soluții flexibile și rapide de finanțare adaptate nevoilor tale de dezvoltare.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează atât în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, cât și în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne.

Perioadă credit

Maximum 84 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale, corelate cu perioadele de recoltare.