Creditul Euro Plan pentru creșterea afacerii tale

Știm că pentru dezvoltarea fermei tale orice sursă de finanțare este importantă. De aceea, am dezvoltat o facilitate de finanțare pentru proiectele cu Fonduri Europene, prin care poți accesa banii necesari pentru diversele componente ale proiectelor cu fonduri europene.

Te bucuri de avantajele Creditului Euro Plan

Detaliile Creditului Euro Plan de la Agricover Credit IFN

În orice proiect, este foarte important să accesezi cât mai rapid sursele de finanțare pentru a-l implementa fără întârziere. Dacă ai nevoie de finanțare suplimentară pentru acoperirea contrubuției proprii sau pentru cheltuieli neprevăzute neeligibile din cadrul proiectului, atunci această facilitate de finanțare dezvoltată poate fi soluția optimă pentru tine

Prin intermediul Creditului Euro Plan poți obține finanțatea diverselor componente ale proiectelor pe fonduri europene, în procesul de implementare și execuție a acestora, cu rambursare din granturi sau din surse proprii. Fie că vrei să achiziționezi utilaje sau echipamente noi, reconversia sau înființarea plantațiilor viticole și/sau pomicole, să construiești noi spații de depozitare sau silozuri, orice alte planuri de dezvoltare ai pentru afacerea ta, noi te susținem să le pui în aplicare.

Vreau Finanțare!

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării și a echipei mobile de profesioniști, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează atât în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, cât și în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne.

Perioadă credit

Până la 120 de luni, în funcție de proiect.

Rambursare

Rambursare cu cash flow-ul proiectului sau a afacerii.