Creditul FarmTech pentru o fermă modernizată cu echipamente de ultimă generație

Știm cât de important este să fii la curent cu noutățile din domeniul agricol, pentru a putea dezvolta o fermă modernă și performantă. Îți oferim un sprijin real pentru tehnologizarea afacerii, prin dezvoltarea unui credit pentru achiziția de echipamentele digitale inovatoare.

Te bucuri de avantajele Creditului FarmTech

Importanța tehnologizării agriculturii românești

În contextul actual în care tot mai des se discută despre Agricultura 4.0, impactul asupra mediului înconjurător și utilizarea sustenabilă a resurselor, digitalizarea fermelor reprezintă un pas important pentru practicarea unei agriculturi de precizie și creșterea producției agricole.

Prin implementarea unor soluții digitale, poți să îți planifici mai ușor lucrările tehnologice ale culturii și să monitorizezi în timp real evoluția și sănătatea plantelor, să gestionezi mai eficient resursele prin aplicarea variabilă a produselor și să utilizezi echipamente performante care să îți asigure un randament crescut al producției.

Vreau Finanțare!

Detaliile Creditului FarmTech de la Agricover Credit IFN

Inovația face parte din ADN-ul companiei și ne-am focusat întotdeauna pe crearea de produse noi, care să aducă plus valoare fermierului. Astfel, am dezvoltat și Creditul FarmTech, prin care ai acces la finanțarea necesară pentru investiția în soluții de tehnologizare, automatizare și digitalizare pentru ferma ta.

Accesează simplu și rapid creditul pentru achiziția de drone performante, stații meteo, senzori, echipamente hardware și software, precum și alte sisteme inovatoare pentru modernizarea afacerii tale. Îți finanțăm până la 90% din valoarea investiției, pe o perioadă de până la 5 ani.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează atât în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, cât și în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne.

Perioadă credit

Maximum 60 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale, corelată cu cash flow-ul.

Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!