Creditul Flux Constant pentru orice cheltuială curentă din cadrul fermei

Știm cât de importantă este meseria ta de fermier. Și mai știm că agricultura nu așteaptă finanțări întârziate. De aceea, ai acces la o linie de credit, fără justificarea cheltuielilor, pentru o administrare eficientă a fermei, fie că este vorba despre înființarea sau întreținerea unei culturi agricole.

Te bucuri de avantajele Creditului Flux Constant

Detaliile Creditului Flux Constant de la Agricover Credit IFN

În orice afacere pot apărea cheltuieli neprevăzute. De asemenea, contextul de piață poate împiedica valorificarea recoltei și achitarea datoriilor scandente. De aceea, îți punem la dispoziție o linie de credit pentru a susține cheltuielile din ferma ta, de orice natură ar fi acestea: fixe, variabile, directe și indirecte sau debite ajunse la scadență, fără a fi necesare documente justificative.

Creditul Flux Constant are funcționalitatea unei linii de credit al cărei plafon poate fi utilizat, rambursat și utilizat din nou, ori de câte ori există această necesitate, pe durata valabilității. La scadență, această facilitate de finanțare poate fi prelungită pentru încă un ciclu de 365 de zile.

Utilizarea unei linii de credit reprezintă o soluție de optimizare a fluxurilor de încasări și cheltuieli, astfel încât să îți permită să efectuezi plățile la timp, chiar dacă încasările întârzie.  

Vreau finanțare!

Echipa noastră de profesionaliști, disponibilă la nivel național, îți raspunde prompt la orice solicitare și îți oferă soluții flexibile de finanțare, bazate pe nevoile afacerii tale.

Cui se adresează

Acest produs poate fi accesat atât de fermierii din sectorul vegetal (cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură, viticultură), cât și de fermierii din sectorul zootehnic (ferme de bovine de lapte sau de carne și ferme avicole).

Perioadă credit

Perioada de credit este corelată cu ciclul de producție și poate fi de maximum 365 zile calendaristice.

Rambursare

La recoltă.

Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!