Creditul Flux Constant

pentru orice cheltuială curentă din cadrul fermei

Beneficii

Îți punem la dispoziție o linie de credit pentru a susține cheltuielile de orice natură din ferma ta: fixe, variabile, directe și indirecte sau debite ajunse la scadență, fără a fi necesare documente justificative.

Are funcționalitatea unei linii de credit al cărei plafon poate fi utilizat, rambursat și utilizat din nou, ori de câte ori există această necesitate, pe durata valabilității. La scadență, această facilitate de finanțare poate fi prelungită pentru încă un ciclu de 365 de zile.

Utilizarea unei linii de credit reprezintă o soluție de optimizare a fluxurilor de încasări și cheltuieli, astfel încât să îți permită să efectuezi plățile la timp, chiar dacă încasările întârzie.  

Echipa noastră de profesionaliști, disponibilă la nivel național, îți răspunde prompt la orice solicitare și îți oferă soluții flexibile de finanțare, bazate pe nevoile afacerii tale.

CERE ACUM OFERTA

Cui se adresează

Acest produs poate fi accesat atât de fermierii din sectorul vegetal (cultură mare, cartof, sfeclă de zahăr, pomicultură, viticultură), cât și de fermierii din sectorul zootehnic (ferme de bovine de lapte sau de carne și ferme avicole).

Perioadă credit

Perioada de credit este corelată cu ciclul de producție și poate fi de maximum 365 zile calendaristice.

Rambursare

La recoltă.

Modalități de obținere a Creditului Flux Constant

Transmite o solicitare de creditare reprezentantului Agricover din zona ta.

Acesta se deplasează la tine în fermă pentru a analiza solicitarea și pentru a găsi soluția optimă de finanțare.

Beneficiezi de asistență pentru întocmirea dosarului de credit.

După parcurgerea procesului de analiză și aprobare, poți primi finanțarea necesară.