Creditul Hectar Plus pentru achiziția de teren agricol

Știm că în strategia de dezvoltare a afacerii tale, oportunitatea de a cumpăra un teren arabil nu trebuie ratată. Iar acestă achiziție reprezintă o investiție importantă. De aceea, îți susținem planurile de extindere și îți oferim un credit pentru achiziția de teren agricol, simplu și rapid, cu plata la recoltă.

Te bucuri de avantajele Creditului Hectar Plus

Detaliile Creditului Hectar Plus de la Agricover Credit IFN

Pământul reprezintă pentru orice fermier cea mai importantă resursă. Chiar dacă aplici o tehnologie modernă care te ajută să obții producții ridicate, investiția în teren agricol este esențială pentru dezvoltarea afacerii tale.

Un teren agricol bun este dificil de găsit și cu siguranță vrei să profiți de oportunitatea apărută. Dacă vrei să cumperi terenul pe care îl ai în arendă sau crezi că ai găsit exploatația agricolă care te poate ajuta să îți extinzi afacerea, noi îți suntem alături prin Creditul Hectar Plus – creditul pentru achiziția de teren agricol. Obții rapid și simplu finanțare în funcție de nevoile tale, în RON sau Euro, iar avansul minim necesar este de 10% pentru creditul accesat în RON sau de 15% pentru creditul în Euro.

Vreau Finanțare!

Cum poți garanta?

  • Cu terenul pe care îl achiziționezi, dacă este intabulat
  • Cu alte terenuri intabulate, aflate deja în proprietatea ta

Prin intermediul echipei noastre de profesionaliști, disponibilă la nivel național, și care se deplasează direct la tine în fermă și îți putem oferi soluții prompte și flexibile de finanțare, bazate pe nevoile afacerii tale.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează atât în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr, cât și în sectorul zootehnic: ferme de bovine de lapte sau de carne.

Perioadă credit

Maximum 120 de luni.

Rambursare

Rambursare la recoltă, minimum 2 tranșe anual.