Creditul Lapte Bun

pentru văcuțe productive

Beneficii

Am dezvoltat un credit pentru fermele de vaci de lapte, prin care poți obține o finanțare în baza contractului sau a facturilor lunare de vânzare a laptelui. Practic, poți accesa o finanțare egală cu valoarea istorică a producției de lapte pe trei luni, iar rambursarea o vei face din încasările viitoarelor 12 luni.

Poți utiliza creditul pentru acoperirea cheltuielilor curente, cum ar fi: achiziția de furaje, premix-uri, energie, combustibil, servicii pentru întreținerea clădirilor, reparațiile utilajelor sau acoperirea altor cheltuieli curente (salarii, servicii veterinare sau alte servicii).

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la finanțare pentru o activitate neîntreruptă a afacerii.

CERE ACUM OFERTA

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor din sectorul zootehnic care dețin ferme de vaci de lapte.

Perioadă credit

Maximum 12 luni calendaristice.

Rambursare

Rambursarea se efectuează lunar și este corelată cu încasările contravalorii mărfii livrate către procesatorul partener.

Modalități de obținere a Creditului Lapte Bun

Contactează reprezentantul Agricover Credit IFN din regiunea ta.

Împreună veți discuta despre nevoile tale de finanțare și vei beneficia de asistentă și consultanță pe tot parcusul procesului de acordare a creditului, de la întocmirea dosarului de credit, până la analiza și aprobare.

Astfel, primești rapid banii de care ai nevoie.