Creditul pentru Irigații

pentru o cultură profitabilă și sănătoasă

Beneficii

Știm că în agricultură vremea este imprevizibilă, iar schimbările climatice îți pot afecta productivitatea culturii. De aceea, prin Creditul pentru Irigații îți oferim finanțare pentru achiziția sistemelor de irigații pentru o cultură sănătoasă și roditoare.

Creditul se acordă pentru orice tip cheltuială necesară realizării unui sistem de irigații: aducțiune apă, punere sub presiune și echipamente de irigat. 

Îți oferim finanțare de până la 90% din valoarea proiectului, iar creditul îl putem acorda pe compania proprie, pe asociații sau organizații ale fermierilor care investesc împreună în sisteme de irigații.

Datorită sucursalelor aflate în regiuni importante ale țării și a echipei mobile de profesioniști, reducem timpul de procesare a dosarelor de credit și, astfel, ai acces prompt la banii de care ai nevoie, pentru o activitate neîntreruptă a afacerii. 

CERE ACUM OFERTA

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr.

Perioadă credit

Maximum 60 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale.

Modalități de obținere a Creditului pentru Irigații

Contactează reprezentantul Agricover din regiunea ta.

Îți acordăm asistență pentru pregatirea dosarului de creditare și consiliere pe tot parcursul procesului de achiziție.

Totodată, beneficiezi și de o structură flexibilă de garanții.