Creditul pentru Irigații - o cultură profitabilă și sănătoasă

Știm că în agricultură vremea este imprevizibilă, iar schimbările climatice îți pot afecta productivitatea culturii. De aceea, prin Creditul pentru Irigații îți oferim finanțare pentru achiziția sistemelor de irigații pentru o cultură sănătoasă și roditoare.

Te bucuri de avantajele Creditului Pentru Irigații

Beneficiile investiției în sisteme de irigații

Tot mai mulți fermieri înțeleg cât de importante sunt investițiile pentru implementarea unui sistem de irigații și care este impactul lor asupra creșterii productivității recoltei.  Mai mult, un sistem de irigații performant poate diminua consecințele pe care agricultura o are asupra mediului și îți permite o gestionare cât mai eficientă a resurselor. Reduci consumul de apă și energie și optimizezi cantitatea de produse de protecție a plantelor și a fertilizatorilor. Peste toate acestea, creșterea sporului de producție îți asigură veniturile necesare pentru rambursarea finanțărilor obținute pentru investiția în proiectul de irigații.

Mai mult, în zona de sud a tării, fermierii care doresc să crească performanțele exploatației agricole investesc în sisteme de irigații pentru a susține cea de-a doua cultură după recoltarea culturii principale de rapiță sau cereale păioase.  Astfel, obțin venituri suplimentare care le permit să investească în tehnologii și echipamente moderne pentru o afacere performantă.

Vreau Finanțare!

Detaliile Creditului pentru Irigații de la Agricover Credit IFN

Creditul pentru Irigații se acordă pentru orice tip cheltuială necesară realizării unui sistem de irigații: aducțiune apă, punere sub presiune și echipamente de irigat. Îți oferim finanțare de până la 90% din valoarea proiectului, iar creditul îl putem acorda pe compania proprie, pe asociații sau organizații ale fermierilor care investesc împreună în sisteme de irigații.

Modalități de obținere a Creditului pentru Irigații

Dorești să investești în implementarea unui sistem de irigații? Contactează reprezentantul Agricover din regiunea ta. Avem experiență în finanțarea proiectelor pentru irigații și te putem consilia pentru a lua cea mai buna decizie. Îți acordăm asistență pentru pregatirea dosarului de creditare și consiliere pe tot parcursul procesului de achiziție.  Totodată, beneficiezi și de o structură flexibilă de garanții.

Cui se adresează

Acest produs se adresează fermierilor care activează în sectorul vegetal: cultură mare, pomicultură, viticultură, legumicultură, cartof și sfeclă de zahăr.

Perioadă credit

Maximum 60 de luni.

Rambursare

Rambursare în două rate anuale.