Cresterea productivitatii este urmare a unui proces complex.

Ai la îndemână cea mai performantă tehnologie și întreaga noastră expertiză.

Samanta

Iti suntem alaturi inca din momentul infiintarii culturii si iti oferim un portofoliu complet de samanta certificata, contruit cu grija de-a lungul celor 19 ani. Selectam atent produse care provin doar de la parteneri in care avem incredere

logo-uri-centrate-update

Pesticide

Te poti baza pe noi pe tot parcursul dezvoltarii culturii agricole, pentru ca orice cultura trebuie ingrijita si supravegheata atent. Ai la dispozitie un portofoliu complex de produse ingloband cele mai noi tehnologii, ce asigura o protectie integrala a culturii. Acesta cuprinde tratamentele specifice tuturor culturilor, de la tratamentul samantei pana la combaterea bolilor, daunatorilor si buruienilor.

Sustinem performanta fermei tale prin solutii tehnologice create pentru fiecare tip de cultura in parte, asigurand un randament ridicat al productiei si eficientizarea costurilor la hectar. Oricand ai nevoie de ajutor, iti stam la dispozitie.

Tehnologii de cultura

cereale

Cereale

rapita

Rapita

porumb

Porumb

fs

Floarea soarelui

coperta-catalog-agricover-2021

Ingrasaminte

Agricover iti asigura atat o gama completa de ingrasaminte, cat si costuri optimizate, prin intermediul parteneriatelor strategice cu cei mai importanti producatori de ingrasaminte din tari precum Romania, Bulgaria, Germania, Spania, Iordania, Serbia, Maroc, Turcia, Rusia si Austria.

Stim ca fiecare cultura are nevoi diferite. De aceea, iti oferim alternative la ingrasamintele clasice prin solutii adaptate fiecarui tip de cultura. In plus, iti punem la dispozitie solutii de achizitie si modalitati de plata flexibile, pentru a putea beneficia de tehnologia necesara unei culturi performante.

Motorina

Iti punem la dispozitie doar motorina de calitate de la OMV-Petrom, Rompetrol si MOL, livrata rapid, oricand ai nevoie, direct la ferma. In plus, iti oferim si solutii de depozitare: bazin pentru depozitarea motorinei cu urmatoarele specificatii:

  • Capacitate 9000 l
  • Cuva retentie
  • Pompa simpla cu o capacitate de 56l/min
  • Filtru apa
  • Mentenanta si intretinerea semestriala a bazinului

Ne dorim sa beneficiezi de cele mai bune solutii pentru ferma ta. De aceea, iti oferim modalitati variate de plata, in functie de nevoile tale.

hero-motorina