Flux continuu de materie prima si produse la standarde înalte.

Suntem un partener de incredere pentru peste 5.700 de fermieri care fac agricultura performanta.

Prin parteneriatele noastre pe termen lung cu producatorii agricoli, furnizam materie prima la cele mai inalte standarde de calitate catre procesatorii din industria alimentara, producatorii de furaje, industria berii, traderii internationali si industria energetica. Agricover comercializeaza principalele tipuri de culturi agricole: grau, porumb, floarea soarelui, orz, orzoaica, rapita si soia. Iar parteneriatele noastre strategice cu traderi internationali asigura canale sigure si diversificate de desfacere a productiei.

Prin reteaua logistica extinsa si complexa asiguram livrarea la timp a materiilor prime, garantand un flux stabil si constant pentru partenerii nostri din piata interna si internationala.

Echipa de profesionisti cu peste 30 de ani experienta in domeniu asigura transparenta totala si corectitudine in efectuarea analizelor produselor preluate.
Depozitarea productiei este o etapa critica a procesului de furnizare a materiei prime. De aceea, luam toate masurile de siguranta pentru ca totul sa se desfasoare fara probleme.
Garantam siguranta pastrarii recoltei in conditii optime, conform standardelor de siguranta, pe toata perioada depozitarii si iti stam la dispozitie cu toată gama de servicii de conditionare.

Silozurile si bazele Agricover sunt pozitionate in zone agricole strategice. Spatiile sunt dotate cu echipamente moderne care respecta normele si standardele de functionare si sunt verificate metrologic la zi, pentru a asigura servicii de depozitare a cerealelor la cel mai inalt nivel de calitate.

Produse proaspete
direct din ferma

Produsele romanesti ajung rapid din ferma direct la consumator. Prin programul „Dor de Gust” consumatorii se pot bucura de fructe si legume proaspete in marile retele de retail. Agricover asigura zilnic livrarea de legume si fructe la standarde de calitate inalte catre magazinele de retail si procesatorii din Romania, precum si catre partenerii de pe pietele externe.

markets

Un sistem logistic bine pus la punct garanteaza calitatea si prospetimea produselor livrate, asigurand, in acelasi timp, trasabilitatea produselor, din ferma pana in cosul de cumparaturi al consumatorilor.

Echipa de ingineri agronomi monitorizeaza constant tot parcursul ciclului de productie, oferind consultanta fermierilor pentru ca acestia sa obtina produse de calitate, la standardele solicitate de retail si procesatori.

Din ferma pe masa consumatorului

Din ferma la consumator, rapid si sigur. Prin parteneriatele cu peste 100 de ferme de porci, asiguram acces constant la produse de calitate .

Totodata, Agricover pune la dispozitia consumatorilor, atat prin intermediul marilor retele de retail, cat si prin reteaua proprie de macelarii, o gama variata de produse autohtone de calitate destinate consumatorilor, pregatite cu grija in unitatea proprie de procesare a carnii.

Abatorul Peris functioneaza din luna iulie 2015 in localitatea Niculesti si asigura o alternativa sigura pentru desfacerea porcului romanesc catre consumator, in stare proaspata.

Materii prime si procesare

Materie prima livrata zilnic in conditii de siguranta

Agricover asigura procesatorilor de lapte un flux constant de materie prima la standarde europene, livrata in conditii de maxima siguranta. Livram zilnic laptele partenerilor nostri fermieri cu performante ridicate in productia de lapte catre cei mai importanti procesatori din Romania si piata intra-comunitara, folosind o retea logistica riguroasa, bine pusa la punct.