Agricover Credit IFN lansează cardul FERMIER – primul card de credit destinat special pentru fermierii din România

Agricover Credit IFN a lansat marti, 15 februarie 2022, primul card de credit Mastercard business creat special pentru fermierii români. Evenimentul de lansare a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, unde alături de Agricover și de partenerii implicați în proiect (Mastercard, DiPocket UAB și Nexi SIA) au participat parteneri din domeniul financiar, fermieri importanți din toată țara și jurnaliști din presa de business și de specialitate.

 

Cardul de credit FERMIER le oferă fermierilor posibilitatea de a gestiona într-un mod facil și confortabil linia de credit acordată de Agricover Credit IFN pentru acoperirea nevoilor curente, având control și siguranță asupra tranzacțiilor efectuate. Fermierii pot achiziționa cu 0% dobândă inputuri agricole din magazinul online Agricover. Creditul poate fi rambursat anual, fiind corelat cu perioada de recoltare a culturii preponderente.

Puteti urmări spotul de promovare al cardului FERMIER care va rula în perioana următoare în emisiuni TV de specialitate 

Sunt fermieri care au solicitat deja cardul FERMIER și l-au folosit pentru achiziția de inputuri agricole, combustibil sau pentru acoperirea unor cheltuieli neprevazute din cadrul fermei. Vă invităm să urmăriți ce impresii au câțiva dintre acești fermieri despre card FERMIER, cum l-au utilizat și cum îi ajută în activitățile zilnice din fermă.