Hodoșan Mircea, fermier partener, mulțumit de colaborarea cu Agricover Credit IFN

Hodoșan Mircea, fermier partener Agricover Credit IFN de peste opt ani, a înțeles din propria exeperiență că în agricultură, pe lângă muncă, ai nevoie și de bani.

“Este foarte important să ai la momentul potrivit un partener care să îți fie alături și să te poată finanța. Colaborez de apropae opt ani cu Agricover Credit datorită deschiderii foarte mari pe care au avut-o asupra fenomenului agricol. Ei au fost printre primii care au înțeles nevoile unui producător agricol. Sunt serioși, sunt aproape de client și au putut să vina imediat în ajutorul nostru." - spune Mircea.

Mircea a accesat până acum de la Agricover Credit IFN patru tipuri de credite: Credit pentru Capital de Lucru, Credit pentru Investiții în Fermă, Credit pentru Motorină și Credit pentru capital necesar în achizița inputurilor Agricole, precum pesticide și îngrășăminte.

"Avantajele colaborării cu Agricover sunt multiple, m-aș referi în speță la trei dintre ele: adaptabilitate, reușesc să se muleze pe nevoile specifice fermierilor, disponibilitate pentru că au o echipă mobilă și reușim să rezolvăm local problemele și, nu în ultimul rând, rapiditate în livrări. În viitor vreau să accesez un nou tip de credit al Agricover Credit IFN, Creditul de tip Stoc ce funcționeză ca un tampon pentru a putea valorifica mai bine marfa, deoarece prețurile variază de la recoltă până la sfârșitul anului agricol. Pe viitor, ma gândesc să cumpar în continuare și pesticide de la Agricover prin accesarea unui credit negarantat cu dobândă zero. Aș recomanda Agricover datorită faptului că această societate efectiv înțelege nevoile cu care ne confruntăm, este alături de noi și ne rezolvă problemele.” -Mircea.