Ștefan Laurențiu, despre colaborarea cu Agricover Credit IFN

Ștefan Laurențiu, administrator al SC Agro Ștefan SRL, din județul Călărași, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu agricol, ne vorbește despre nevoile de finanțare din cadrul fermei în care activează.

Pentru o bună desfășurare a activităților și dezvoltarea afacerii, sunt accesate mai multe tipuri de credite: credite pentru activitatea curentă, credite pentru investiții pentru achiziția de utilaje și pentru achiziția de teren.

Laurențiu Ștefan a vorbit și despre colaborarea cu Agricover Credit IFN. De-a lungul timpului au fost accesate o serie de credite cum ar fi:

  • credite pe termen scurt pentru activitatea curentă și pentru producție
  • credite pe termen lung pentru diverse achiziții

În acest an au fost realizate investiții pentru reînnoirea parcului auto, astfel a fost accesat un credit prin Agricover Credit IFN în valoarea de peste 400.000 euro pentru achiziția de utilaje agricole. 

Laurențiu Ștefan este mulțumit de relația cu Agricover Credit IFN, prezentând ca principalul beneficiu mobilitatea echipei de teren “faptul ca îi avem aproape de fiecare dată și toate solicitările se rezolvă într-un timp foarte scurt, iar oamenii care vin în fermă sunt dedicați și cunosc exact fiecare fermier, cunosc exact nevoile noastre și vin în întâmpinare”.