Alin Luculeasa, partener Agricover din Vaslui: “Agricover este o companie care ne-a ajutat foarte mult prin profesionalismul dovedit”

Recent, ne-am întâlnit cu Alin Luculeasa, un fermier din zona de nord-est a țării, cu care avem o strânsă relație de colaborare de mai bine de 5 ani. Alin este șef de fermă la EVEL-H Company SRL, situată în județul Vaslui, comuna Costești, ferma având o vechime de peste 20 ani.

În cadrul întâlnirii, Alin ne-a prezentat produsele pentru protecția plantelor care au fost aplicate asupra culturii de floarea soarelui, precum și avantajele pe care le-a observat după utilizarea acestor tratamente achiziționate din portofoliul Agricover.

Element 5 CE – erbicid sistemic postemergent pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale și perene

MOX 4 SL – erbicid selectiv pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de floarea soarelui, pentru hibrizii toleranți la Imazamox.

“Este un produs foarte sigur, pe bază de Imazamox. Avantajul lui este că are un efect îndelungat. Odată aplicat, el acționează pentru mai mult timp. Are o eficiență foarte bună asupra majorității buruienilor dicotiledonate și poate fi administrat odată cu erbicidul graminicide, ceea ce conferă un avantaj”, ne-a explicat Alin.

AminoBor –îngrășământ foliar lichid pe bază de aminoacizi liberi de origine animală și Bor, un element foarte important care stimulează înfloritul.

Plonvit Active Oleaginoase, un îngrășământ specific pentru fertilizarea culturilor oleaginoase, ce furnizează macro și micro elemente corespunzătoare cerințelor nutriționale ale rapiței și florii soarelui.

“Colaborăm cu Agricover de cel puțin 5 ani. Avem o legătură deosebită, pentru că ne-am simțit ca între prieteni. Este o companie care ne-a ajutat foarte mult prin profesionalismul dovedit. Sunt aproape de fermieri, vin cu prețuri bune, ceea ce nu este deloc neglijabil și sunt foarte prompți, ceea ce este foarte important pentru fermier, întrucât timpul chiar înseamnă bani”, ne-a mărturisit Alin Luculeasa.