Nagy Szabolcs, partener Agricover din Sălaj: "Echipa Agricover a fost oricând alături de mine"

Nagy Szabolcs recomandă cu încredere schema de tratament Agricover aplicată pentru cultura de grâu.

Am vizitat ferma Szaky Agro Product din comuna Carastelec, judetul Sălaj, unde am stat de vorbă cu Nagy Szabolcs despre schema de tratamente recomandată de către specialiștii Agricover și aplicată pe cele 60 de hectare însămânțate cu grâu.

Pentru combaterea buruienilor s-au folosit produsele Andor (erbicid cu spectru larg de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale și perene) + adjuvant Dash, în timp ce pentru cel de-al doilea tratament s-a aplicat Broadway Star (erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate).

De asemenea, schema de tratament cuprinde fungicide, insecticide și foliare, după cum urmează:

Pentru primul tratament s-au aplicat produsele Zamir – fungicid cu acțiune sistemică, Rexaris – insecticid de contact cu efect de șoc rapid și Amino Start, un biostimulator pe bază de aminoacizi liberi foarte bine structurați în nutriția plantelor.

La cel de-al doilea tratament s-au folosit Twist Plus – fungicid cu acțiune dublă, insecticid Sumi Alpha și biostimulator Amino Start.

Pentru cel de-al treilea tratament la spic s-a aplicat Vip Super – fungicide pe bază de Tebuconazol.

„În urma experienței cu produsele Agricover pot să recomand cu încredere folosirea acestora și altor fermieri. Apreciez faptul că echipa Agricover a fost oricând alături de mine atât cu informații comerciale, cât și cu suport tehnic”, a povestit Nagy Szabolcs.