A început seria evenimentelor Agricover Summit 2022

Agricover – liderul pieței de agribusiness din România, a lansat astăzi seria evenimentelor specializate reunite sub umbrela Summit-ul Agricover 2022.

Cu o bogată tradiție în organizarea de întâlniri și evenimente dedicate culturii mari, pomiculturii, culturii cartofului și viticulturii, Agricover își propune să aducă în atenția partenerilor fermieri noutăți în domeniu, soluții specializate și tehnologii de ultimă generație.

Conferințele de anul acesta se desfășoară într-un nou concept de eveniment, într-un spațiu expozițional virtual și sunt transmise în paginile dedicate din site-ul Agricover, precum și pe canalele de YouTube și Facebook.

O altă noutate în desfășurarea Summit-ul Agricover 2022 o reprezintă interactivitatea și posibilitatea oferită participanților de a adresa întrebări în timp real, întrebări la care participanții primesc răspuns din partea specialiștilor Agricover în cadrul unei sesiuni live la sfârșitul evenimentului, precum și în ferestrele de chat ale transmisiei.

Invitatul special al evenimentelor de anul acesta este Agriman - ajutorul neobosit al fermierilor care aduce mai aproape de fermieri soluții inovatoare și digitale, care să ii susțină în activitățile de zi cu zi din fermă.

Summit-ului Agricover 2022 a început astăzi cu un eveniment cu tradiție dedicat principalelor culturi din România. Alături de specialiștii  Agricover, informații valoroase au fost prezentate de către partenerii de tehnologii Intermag, Summit Agro, Adama, Bayer, FMC, Syngenta și Belchim, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru participare.   

“Suntem onorați să ne adresăm din nou dumneavoatră, partenerilor nostri fermieri, prin intermediul unor evenimente speciale, cu tradiție, care își propun să vă aducă plus valoare. Sper să găsiți multe elemente de noutate care să vă fie de folos în administrarea fermelor, să susțină evoluția afacerii dumneavoastră, creând progres și prosperitate”, a afirmat Ghiță Pinca, director general Agricover Distribuție.

Vă așteptăm alături de noi pentru următoarele evenimente!

Ne face o deosebită plăcere să vă invitam sa ne fiți alături pentru următoarele evenimente din cadrul Summit-ului Agricover 2022, care vor avea loc după cum urmează:

  • 23 februarie, începând cu ora 16:00 – cea de a 8-a ediție a Conferinței Naționale a Cartofului
  • 3 martie, începând cu ora 16:00 - cea de a 9-a ediție a Conferinței Naționale a Pomiculturii - Pomicon
  • 10 martie, începând cu ora 16:00 - cea de a 4-a ediție a Conferinței Viticon