Cine suntem

Agricover este un grup de companii ultraperformant în agribusiness-ul european, un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung, precum și un motor al schimbării, creator de progres și prosperitate la scară socială.

Agricover este liderul pieței de agribusiness din România. Pe parcursul celor peste 20 de ani de existență, Agricover a dezvoltat un model de business inovator și performant.

Prin abordarea sa vizionară a agribusiness-ului, Agricover determină evoluția întregului domeniu și generează prosperitate socială la nivelul comunitații fermierilor români. Agricover dezvoltă ecosisteme digitale moderne care impulsionează progresul agriculturii românești, prin adoptarea celor mai noi tehnologii digitale existente la nivel mondial.

Pe plan social, Agricover se implică în pregătirea unei noi generații de fermieri tineri și profesioniști care vor asigura schimbul generațiilor în fermele din România.

Agricover reunește într-un portofoliu complex linii de business, soluții și tehnologii de ultimă generație, care transformă afacerile fermierilor și, implicit, agricultura din România.

 
AGRICOVER
DISTRIBUTION

Gamă complexă de inputuri agricole pentru fermierii care își doresc calitate și siguranță: produse fitosanitare, îngrășăminte foliare și biostimulatori, sămânță, îngrășăminte de sol și motorină.

 
AGRICOVER
CREDIT

Facilităm accesul fermierilor la finanțare rapidă, oferindu-le produse dedicate pentru asigurarea capitalului de lucru și a investițiilor necesare pentru gestionarea și dezvoltarea afacerii. 

 
AGRICOVER
TECH

Agricultura de mâine înseamnă tehnologie, precizie și inovație. Am construit platforma Crop360, unde ai acces dintr-un singur loc la serviciile Agricover, pentru un management eficient al fermei tale. 

DE CE SĂ NE ALEGI

Agricover în cifre

+ 8000

de fermieri parteneri incluși în portofoliul Agricover 

2.5 mil. ha

exploatate de partenerii Agricover (35% din suprafața exploatată profesional în România)

1.139,7 mil. lei

cifra de afaceri pentru Agricover Distribuție în 2020

1.643,3 mil. lei

soldul creditelor acordate de Agricover Credit în 2020

0.034

profitul pe acțiune (earning per share) în 2020, în creștere cu 62% față de 2019

Viitorul agribusiness-ului românesc

Agricover se poziționează ca un vector de dezvoltare și inovare în agribusiness-ul românesc. Având o strategie de specializare pe segmente de business performante, Agricover își concentrează eforturile și resursele pe dezvoltarea unor operațiuni sinergice, originale și puternic diferențiate. Toate acestea vor duce la accelerarea adoptării celor mai avansate tehnologii agricole de către fermierii români, cu sprijinul unor soluții de finanțare inovatoare și perfect adaptate specificului sectorului agricol.

Astfel, Agricover contribuie direct la creșterea performanței agriculturii românești și definește agricultura de mâine. În sprijinul acestei afirmații vine și parteneriatul strategic cu Clubul Fermierilor Români prin care Agricover sponsorizează anual programul Tineri Lideri pentru Agricultură, oferind burse de pregătire tinerilor fermieri.

Agricover şi-a propus să deservească fermierii români şi să le ofere soluţii personalizate, adaptate nevoilor lor, astfel încât aceştia să își poată consolida în mod sistematic şi sustenabil productivitatea, prin acces la tehnologii agricole performante şi la soluţii de finanţare adaptate specificului sectorului agricol.

  • Agricover este un promotor în agribusiness-ul european: agregă soluții de ultimă generație și tehnologii care aduc plus valoare în business-urile fermierilor, redefinindu-le stilul de viață.
  • Agricover este un game-changer sistemic: condus de progres, creează prosperitate socială la nivel macro.
  • Agricover cultivă comunități prospere, curățând și aducând laolaltă soluții complexe și resursele de care fermierii au nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.
  • Agricover plantează semințele următoarei generații de fermieri profesioniști, care vor ridica nivelul calității unei întregi țări și chiar mai mult.
  • Agricover crește ecosisteme moderne de progres social, deoarece agricultura de precizie este de importanță capitală pentru viitorul umanității.
  • Agricover este următoarea generație de agribusiness, punând laolaltă roadele prosperității și înțelepciunii.
Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!