Cine suntem

Agricover este un grup de companii ultraperformant în agribusiness-ul european, cu misiunea de a fi un generator de soluții inovatoare care transformă afacerile și viața fermierilor pe termen lung, precum și un motor al schimbării, creator de progres și prosperitate la scară socială.

Agricover este participant major în agribusiness-ul din România. Pe parcursul celor peste 20 de ani de existență, Agricover a dezvoltat un model de business inovator și performant.

Prin abordarea sa vizionară a agribusiness-ului, Agricover stimulează performanța întregului domeniu și generează prosperitate socială la nivelul comunitații fermierilor români. Agricover dezvoltă ecosisteme digitale moderne care impulsionează progresul agriculturii românești, prin oferirea celor mai noi tehnologii digitale existente la nivel mondial.

Pe plan social, Agricover este angajat în pregătirea noii generații de fermieri tineri, profesioniștii care vor asigura schimbul generațiilor în fermele din România.

Agricover reunește, într-un portofoliu structurat, linii de business, soluții și tehnologii de ultimă generație care transformă afacerile fermierilor și, implicit, agricultura din România.

 
AGRICOVER
DISTRIBUTION

Oferă o gamă cuprinzătoare de inputuri agricole pentru fermierii care își doresc eficiență, calitate și siguranță: produse pentru protecția plantelor, îngrășăminte de sol, îngrășăminte foliare și biostimulatori, sămânță și motorină.

 
AGRICOVER
CREDIT

Facilităm accesul fermierilor la finanțare rapidă, cu posibilitatea de plată la recoltă, oferindu-le produse și servicii dedicate pentru asigurarea capitalului de lucru și a investițiilor necesare pentru gestionarea și dezvoltarea afacerii. 

 
AGRICOVER
TECH

Agricultura de mâine înseamnă tehnologie, precizie și inovație. Am construit platforma CROP360, unde ai acces dintr-un singur loc la toate serviciile Agricover, pentru un management eficient al culturilor și operațiunilor din ferma ta. 

DE CE SĂ NE ALEGI

Agricover în cifre

9.266

de fermieri parteneri în portofoliul Agricover.

1.716 mil. Ron

cifra de afaceri pentru Agricover Distribuție în 2021.

1.943 mil. Ron

valoarea totală a creditelor acordate de Agricover Credit în 2021.

0,041 Ron

profitul pe acțiune din activități continuate (earning per share from continuing operations) în 2021, în creștere cu 32% față de 2020.

Viitorul agribusiness-ului românesc

Agricover se poziționează ca un vector de dezvoltare și inovare în agribusiness-ul românesc. Având o strategie de specializare pe segmente de business performante, Agricover își concentrează eforturile și resursele pe dezvoltarea unor operațiuni sinergice, originale și puternic diferențiate. Toate acestea vor duce la accelerarea adoptării celor mai avansate tehnologii agricole de către fermierii români, cu sprijinul unor soluții de finanțare inovatoare și perfect adaptate specificului sectorului agricol.

Astfel, Agricover contribuie direct la creșterea performanței agriculturii românești și definește agricultura de mâine. În sprijinul acestei afirmații vine și parteneriatul strategic cu Clubul Fermierilor Români prin care Agricover sponsorizează anual programul Tineri Lideri pentru Agricultură, oferind burse de pregătire tinerilor fermieri.

Agricover şi-a propus să deservească fermierii români şi să le ofere soluţii personalizate, adaptate nevoilor lor, astfel încât aceştia să își poată consolida în mod sistematic şi sustenabil productivitatea, prin acces la tehnologii agricole performante şi la soluţii de finanţare adaptate specificului sectorului agricol.

  • Agricover este un vector de schimbare, generator de soluții inovatoare care transformă agricultura și viața fermierilor pe termen lung, creând progres și prosperitate la scară socială.

 

  • Agricover cultivă comunități prospere, aducând laolaltă soluții complexe și resursele de care fermierii au nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

 

  • Agricover plantează semințele următoarei generații de fermieri profesioniști, care vor ridica nivelul calității agriculturii românești și a întregii țări.
Ai nevoie de ajutor? Discuta cu Agriman!