Agricover - Inovație și soluții revoluționare în agricultura românească

În cele peste două decenii de când activează în agribusiness-ul românesc, Agricover și-a consolidat poziția de lider vizionar, datorită soluțiilor integrate aflate la confluența avantajelor furnizate de cele două unități de business - distribuția de inputuri și finanțare specializată pentru agricultură. Apetitul pentru pionierat și viziunea ambițioasă au permis companiei să dezvolte mecanisme ingenioase concepute pentru a impulsiona afacerile fermierilor și pentru a produce un impact real în agricultura românească.

Din dorința de a oferi un sprijin real oricărui fermier perseverent și consecvent, care este în permanență orientat către succes, Agricover și-a modelat liniile de business astfel încât să acopere toate necesitățile partenerilor săi. Astfel au fost concepute și dezvoltate soluții personalizate, perfect adaptabile evoluției accelerate a pieței.  

Cu un model de business integrat, unic pe piața din România, Agricover dezvoltă produse inovatoare datorită sinergiei dintre segmentele AgriBusiness – AgriFinance – AgriTechnology. Cu ajutorul acestora, fermierii pot îmbunătăți exponențial productivitatea propriilor afaceri, având o vedere de ansamblu asupra întregii activități din fermă.

PRODUS UNIC

Cardul FERMIER

Agricover Credit IFN lansează pe piața din România primul card de credit destinat fermierilor, un instrument inovator prin care fermierii au posibilitatea de a gestiona într-un mod facil linia de credit acordată pentru acoperirea nevoilor curente de finanțare.

De asemenea, beneficiarii se pot bucura de ZERO la sută dobândă pentru achiziția de inputuri agricole din magazinul online Agricover, aplicabilă până la finalul ciclului de tranzacționare, pe o perioadă de maximum 12 luni.

Performanță, inovație, tehnologii digitale sunt câteva dintre cuvintele pe care fermierii le aud din ce în ce mai frecvent în ultima perioadă, asta pentru că agricultura se transformă și se digitalizează. Influențați de fenomenele meteo, costurile crescânde ale inputurilor și prețurile variabile la valorificarea recoltelor, fermierii sunt nevoiți să caute în permanență soluții pentru optimizare și creșterea productivității recoltelor.

Agricover vine în sprijinul fermierilor, dezvoltând segmentul de business Agricover Technology care conectează fermierii cu tehnologiile de ultimă generație. Platforma Crop360 le oferă fermierilor suport decizional în gestionarea activităților din fermă și integrează serviciile oferite de Agricover pentru achiziția de inputuri agricole sau accesul mai facil la produse de finanțare.

Prin intermediul platformei integrale Crop360, fermierii au acces rapid la instrumentele necesare pentru managementul eficient al afacerii, cum ar fi: