Adrian Niculae, fermier din Teleorman, despre Agricover Credit IFN: “Este partenerul potrivit”

Adrian Niculae, fermier din județul Teleorman și partenerul nostru de mai mulți ani, este foarte mulțumit de colaborarea cu Agricover Credit IFN.

“Fermierul trebuie să aibă un partener financiar foarte bun în activitate. Vorbim de la sute de mii de euro în sus și e greu ca un fermier să poată avea banii lichizi în cont, să plătească. De aceea, este nevoie de un partener solid, serios, iar Agricover este un partener serios”, a povestit domnul Niculae.

Prin Agricover am finanțat mai multe proiecte, input-uri, motorină, chiar și divizia IFN pentru bani și, ca și proiecte, modernizare echipamente și utilaje finanțate tot prin Agricover. De ce Agricover IFN? Oferă rapiditate în alocarea creditelor și sunt flexibili. Agricover este, într-adevăr, partenerul potrivit”, a mai povestit domnul Niculae.

Pentru partea de finanțare, fermierul a apelat la ajutorul specialiștilor Agricover Credit IFN pentru modernizarea halei de producție, halei de sortare, ambalare și depozitare, achiziția unor echipamente moderne pentru ambalare, paletizare, precum și achiziția unor box-paleți pentru a pune ceapa în ei.

Succesul colaborării cu tot ce înseamnă Agricover se datorează și oamenilor cu care am interacționat, un colectiv super ok. Tuturor fermierilor sau altor persoane juridice care vor să apeleze, cu mare încredere le recomand Agricover”, a mai spus Adrian Niculae.