Familia Nițu utilizează Cardul FERMIER pentru a-și acoperi cheltuielile neprevăzute din fermă: “Plata la recoltă este, pentru noi, principalul avantaj”

Familia Nițu deține 200 de hectare de teren agricol în județul Timiș, cu exploatații de grâu, orz, rapiță și floarea soarelui. Sunt partenerii noștri din anul 2015, când au apelat la ajutorul specialiștilor Agricover având nevoie de bani pentru capital și cheltuieli curente.

“Cardul FERMIER ne-a fost oferit de reprezentantul Agricover Credit și ne-a plăcut că este un card construit pe nevoile noastre, ale fermierilor. Plata la recoltă este, pentru noi, principalul avantaj. Toate cheltuielile pe care le efectuăm în timpul anului se pot rambursa după recoltare, ceea ce reprezintă un adevărat sprijin”, a povestit doamna Nițu.

Aceștia spun că au folosit cardul FERMIER atunci când au fost nevoiți să acopere cheltuieli neprevăzute în cadrul fermei și intenționează să îl folosească și pe viitor: „În continuare, dorim să mai achiziționăm inputuri agricole: îngrășăminte, pesticide, erbicide și motorină de pe acest card. Recomand fermierilor acest card pentru că au acces rapid la bani atunci când au nevoie.”

Află AICI mai multe informații despre avantajele cardului FERMIER!