Gheorghe Anghel, fermier din Teleorman, despre colaborarea cu Agricover Credit IFN: “Dacă nu era Agricover, nu puteam să mă dezvolt așa”

Echipa Agricover Credit IFN a ajuns în județul Teleorman pentru a discuta cu domnul Gheorghe Anghel, partenerul nostru, despre colaborarea construită de-a lungul timpului.

Dacă nu era Agricover, nu puteam să mă dezvolt așa. Era mai greu. Cu băncile celelalte se lucrează mult mai greu la finanțare decât cu Agricover. La Agricover e flexibilitate mai mare, înțelegere mai multă. Lucrez cu Agricover aproape de la înființarea firmei. Am lucrat întotdeauna foarte bine și se găsește și înțelegere la necazuri”, a povestit domnul Anghel.

Fermierul a apelat la finanțare pentru mai multe tipuri de investiții. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, când peste 2000 de hectare i-au fost afectate de grindină, acesta a apelat la ajutorul specialiștilor noștri pentru a ieși din impas. 

Agricover are personal cu care găsești căi de discuție și găsești o cale de mijloc să rezolvi problema și sunt foarte rapizi în acordarea de credite. Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu ei”, a mai spus domnul Anghel.